Image

''Bireysel pazara yönelik yeni ürün ve hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. KonutKonfor ve Rigorent gibi projelerle bireysel müflterilere yönelik dijital çözümler sunmay› planl›yoruz.''

2024 yılında asistans sektörünü şekillendiren en önemli başlıklardan biri dijitalleşme ve teknolojik yeniliklerdir. Sektörde hizmetlerin online olarak takip edilebilir, ölçülebilir ve raporlanabilir hale getirilmesi büyük bir önem kazanmıştır. Bizler de Tur Assist olarak bu doğrultuda stratejilerimizi güncelliyoruz.


Özellikle yapay zekâ destekli projelere yatırım yaparak, hasar tespiti süreçlerini hızlandırıyor ve maliyet avantajı sağlıyoruz. Audatex ile yaptığımız iş birliği sayesinde, hasar hesaplama süreçlerinde hem zaman hem de maliyet tasarrufu sağlıyoruz. Bunun yanı sıra, müşterilerimize daha hızlı ve güvenilir hizmet sunmak amacıyla operasyonel süreçlerimizi dijital dünyaya entegre ediyor, süreçlerimizi daha verimli hale getiriyoruz.

Değişen müşteri beklentilerini karşılamak için sürekli olarak yenilikçi çözümler geliştiriyoruz. Müşterilerimizin acil durum taleplerine anında yanıt verebilmek ve süreçlerin her aşamasında onları bilgilendirebilmek adına dijital altyapılarımızı güçlendiriyoruz.

Yeni operasyon yazılımımız TARS ile dijital dünyanın getirdiği tüm yenilikleri kullanarak operasyonel süreçleri hızlandırıyor ve müşterilerimize daha iyi hizmet sunuyoruz. Ayrıca, müşteri memnuniyetini artırmak için çağrı merkezlerimize yapay zekâ entegrasyonu sağladık. Bu sayede, tüm müşteri geri bildirimlerini hızlıca analiz ederek hizmet kalitemizi sürekli olarak iyileştiriyoruz.

2024 yılı sonunda hedefimiz, sektördeki konumumuzu daha da güçlendirmek ve pazar payımızı artırmaktır. Bu doğrultuda, bireysel pazara yönelik yeni ürün ve hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. KonutKonfor ve Rigorent gibi projelerle bireysel müşterilere yönelik dijital çözümler sunmayı planlıyoruz.

Ayrıca, HDM ve hasar odaklı asistans hizmetlerimizi genişleterek sigorta sektörüne sunduğumuz katma değeri artırmayı hedefliyoruz. Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için dijitalleşme yatırımlarımıza devam edeceğiz ve yıl sonuna kadar yeni projelerimizi hayata geçireceğiz.