Image

''2024 yılı bitmeden dijital dönüşüm yolculuğumuzda önemli adımlar atmayı hedefliyoruz.''

Asistans sektöründe dijital dönüşüm, müşteri deneyimini merkeze alarak hızla ilerliyor. Biz de Allianz Partners Türkiye olarak bu dönüşüme öncülük ediyor, iş ortaklarımıza en son dijital çözümleri sunarak rekabet avantajı sağlıyoruz. Müşteri deneyiminin her adımını dijital verilere dayalı olarak ölçümlüyor ve analiz ediyoruz. Bu sayede müşterilerimizin ihtiyaçlarını daha iyi anlıyor ve onlara özel çözümler sunuyoruz.


Örneğin geliştirdiğimiz mobil uygulama entegrasyonları sayesinde müşterilerimiz, asistans hizmetlerimize tek tıkla ulaşabiliyor. Ayrıca, görüntülü arama özelliğiyle hasar tespit süreçlerini hızlandırıyor, daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyoruz.

Türkiye'de ilk olarak yedek araç takibi gibi yenilikçi hizmetleri hayata geçirerek sektöre öncülük ediyoruz. Bu sayede müşterilerimiz yaşadıkları olumsuz durumların etkilerini en kısa sürede atlatabiliyor. Allianz Partners Türkiye’nin global gücü ve yerel uzmanlığımız sayesinde, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için iş yapış şeklimizi sürekli geliştiriyoruz.

Müşteri beklentileri, dijitalleşme ve değişen yaşam tarzlarıyla birlikte hızla dönüşüyor. Özellikle genç nesil, hizmetlere anında erişmek ve kendilerine en uygun çözümü seçmek gibi konularda yüksek beklentilere sahip. Biz de bu beklentilere cevap verebilmek için çözümlerimizi özellikle üç ana başlık altında sürekli geliştiriyoruz: Çeşitlilik, hız ve kişiselleştirme.

Bu başlıklara tek tek değinmek gerekirse; müşterilerimize geleneksel ve dijital kanalları bir arada sunarak çeşitlilik sağlıyoruz. Bir yandan dijital kanallarımıza yenilerini eklerken, diğer yandan müşterilerimize istedikleri kanalı tercih etme özgürlüğü sunuyoruz. Yine asistans hizmetlerinde dijitalleşmemizin avantajıyla, hizmet süreçlerimizi kısaltıyor ve daha hızlı çözümler sunuyoruz. Son olarak müşterilerimizin deneyimlerini baştan sona analiz ederek ihtiyaçlarına özel, kişiselleştirilmiş çözümler sunmaya odaklanıyoruz. Bu sayede müşteri memnuniyetini artırıyor ve müşterilerimizle uzun vadeli ilişkiler kurmayı hedefliyoruz.

2024 yılı bitmeden dijital dönüşüm yolculuğumuzda önemli adımlar atmayı hedefliyoruz. Mevcut portföyümüzü koruyarak büyümeye devam ederken, müşteri deneyimini daha da iyileştirecek yeni projeleri hayata geçireceğiz. Bu projeler otomasyon, yeni ürün geliştirme ve sürdürülebilirlik alanlarında gerçekleşecek.

Otomasyon alanında yapay zekâ ve robotik teknolojileri daha aktif kullanarak müşteri hizmetlerimizi daha akıllı ve verimli hale getireceğiz. Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına cevap verecek yeni ürün ve hizmetlerimizi devreye sokacağız. Son olarak; çevresel etkilerini azaltan, toplumsal fayda sağlayan ve ekonomik sürdürülebilirliği destekleyen şirketlerle iş birliği yaparak değer zincirimizi güçlendireceğiz. Böylece iş ortaklarımızın başarılarına katkı sağlarken, asistans sektöründeki dijital dönüşüm sürecinde yeniliklerin öncüsü olmaya devam edeceğiz.