Image

''HOMER olarak araç sürücülerine hayatın diğer alanlarında yaşadıkları dijital kolaylıkları araç onarım süreçlerinde de sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.''

2024 yılı itibarıyla asistans sektöründe gündemi belirleyen başlıca konular arasında müşteri beklentilerinin değişimi, teknolojik gelişmeler ve hizmet anlayışındaki dönüşümler yer alıyor. HOMER Smart Auto Service olarak, biz kendimizi bir asistans firması olarak değil, onarım sürecinin başından sonuna kadar bütüncül bir yönetim anlayışıyla çalışan bir firma olarak konumlandırıyoruz. Bu ilke doğrultusunda, müşterilerimize uçtan uca etkin bir hizmet sunmak amacıyla mobil uygulamamızı yeniledik ve CRM platformumuzu devreye soktuk. Ayrıca, servislerimizin kendilerini yenilemeleri için gerekli desteği sağlıyoruz.


Değişen müşteri beklentileri ve teknolojik imkanlar karşısında, HOMER olarak araç sürücülerine hayatın diğer alanlarında yaşadıkları dijital kolaylıkları araç onarım süreçlerinde de sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda, hasar dışındaki onarım ihtiyaçları için hızlı ve etkin yönetim süreci sağlayan mekanik onarım yönetim yazılımı IRIS’i geliştirdik. Ayrıca, 20 yıllık tecrübemizi daha iyi yansıtmak adına yeni bir logo ve kurumsal kimlik ile müşterilerimizin karşısına çıkıyoruz. Artık araç sürücülerine hayatı kolaylaştırıyoruz ve “Homer Halleder!” diyerek bu misyonumuzu vurguluyoruz.

2024 yılı sonuna kadar, yeni kurumsal uygulamamızı tüm servislerimizde hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Yeni müşteri kitlesine göre iç yapılanmamızı tamamlayacak ve servislerimizin yeni yazılım platformlarımız ve hedeflerimiz konusunda eğitimini tamamlamış olacağız. HOMER’in, çok daha geniş kitleler tarafından bilinen ve tercih edilen bir yapı olması için gerekli adımları atmaya devam edeceğiz.