Image

“Hasar sonrası en önemli hizmetlerin başında, sigortalının kendini ayrıcalıklı hissetmesini sağlayan asistans hizmetleri geliyor”

Sigortalı için en önemli konu hasar olduktan sonra hasarın karşılanması ve aracının hasar öncesi haline dönmesini istemesidir.


İşyeri, konut ve diğer mal hasarlarında da sigortalı mal varlığını korumak amacıyla sigorta yaptırdığı için doğal olarak hasar sonrasında da sigortaladığı varlıklarının eski haline gelmesini ister. Hasarın hızlı sonuçlanması ile birlikte sigortalıyı, hasarın ihbar edilmesi sürecinden, hasarın ödenmesi sürecine kadar geçen sürede mağdur etmeden memnuniyetini sağlamak sigortalılarımızın yüzünü güldürebilmek bizler için çok önemli. Hasar sonrası en önemli hizmetlerin başında, sigortalının kendini ayrıcalıklı hissetmesini sağlayan asistans hizmetleri geliyor. Dünya da olduğu gibi ülkemizde de hızla gelişen teknoloji ile  yurt dışında hasar sonrası sağlanan  hizmetleri  bizde müşterilerimize sağlayabiliyoruz. Hatta dünyada hasar sonrasında sunulmayan pek çok hizmet ülkemizde sigortalılara sağlanıyor. 

Generali Sigorta olarak, dünyada olduğu gibi Türkiye’de online sigortacılıkta pek çok ilki hayata geçiriyor bu alanda projeler üretiyoruz.  Yalın ve Akıllı sigortacılık yaklaşımımızla sigortalılarımızın hayatını koruyup kolaylaştırmayı misyon ediniyoruz.  Dolayısıyla hasar sonrasında da hızlı bir şekilde sigortalımızın ihtiyacını karşılıyoruz. Bu hızı sağlayabilmek için geliştirdiğimiz uygulamalardan birisi olan Generali Kolayla mobil uygulamasıyla    sigortalılarımız akıllı telefonlarından kolay ve hızlı bir şekilde  poliçe/teklifi alabilir, eksper talep edebilir, kaza tespit tutanağı doldurabilir, var olan poliçesini sorgulayabilir, hasar dosyasını takip edebilir. İhbarını yaparak aracın kaza anındaki fotoğrafını çekip yükleyebilir. Bunların dışında Generali Kolayla uygulamasıyla ihtiyaç anında çekici çağırma ya da asistans şirketini arama özelliklerini kullanılabilirler. Sigortalılarımız,  ayrıca hasar sonrası 7/24 ihbar hattımızdan da ihbarlarını yapabilir asistans hizmetlerinden faydalanmak için taleplerini iletebilirler. Generali olarak, kasko da dahil olmak üzere tüm ürünlerimizle birlikte sigortalıların hayatını kolaylaştıran ücretsiz yararlanabilecekleri hizmetleri de poliçelerle birlikte sunuyoruz.    Sunduğumuz hizmetlerden kısaca bahsetmek gerekirse;

Generali Yol Yardım hizmeti ile aracın çekilerek servise götürülmesi, aracın kurtarılması,  tamir edilen aracın ikametgaha getirilmesi, kiralık araç hizmeti, ambulans gönderilmesi, şehirlerarası yolda kazaya konu olan bir durumda otelde konaklama hizmeti, aracın muhafaza edilmesi, seyahatin tamamlanabilmesi için yol ücreti başlıca hizmetlerimiz arasında.

Bunun ile birlikte küçük ölçekli hasarlarda “Mini Onarım Hizmet Paketi ile kaporta göçük düzeltme, boya tamiri, mini yama, iç döşeme tamiri, leke çıkarma hizmetlerini sağlıyoruz. Hasar olmaksızın Araç Check-up Hizmet paketi ile 26 noktada Mekanik Araç Check-up ile araç kabini içine ozon bombardımanı ile koku giderme hizmeti önemli hizmetlerimizden.

Özel Şoför Hizmeti ile yurt içi-yurt dışından gelen misafirlerin karşılanması ve transferi, yoğun iş temposu içerisinde aile bireylerinin ihtiyaç duyması, her türlü özel durum ve benzeri hallerde özel şoför sağlanması da hasar olmadan da sigortalılarımıza verdiğimiz hizmetler arasında bulunuyor.

Generali Sigorta olarak önümüzdeki dönemde de hasar olmasını beklemeden üst düzeyde hizmetler vermek için sigortalılarımızın ihtiyacına yönelik konularda yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Şirketimiz en kapsamlı kasko sigortası ürünüyle birlikte 1000’i aşkın anlaşmalı servis ağıyla sigortalılara hızlı bir şekilde hizmet sunuyor. Sigortalıların aracını teslim alma sürelerindeki hız, ücret ödemeden aracın geri alınabilmesi sigortalılarımızın memnun olduğu konular arasında. Yaygın servis ağımızla birlikte sigortalımızın ikametgahına yakın bölgelerde aracını tamir ettirebilme imkanını sağlıyoruz.. Sigortalılarımıza hasarsızlık indirim hakkının azaltılması teminatı ile poliçesinde hasarsızlık indirimini devam ettirebilme imkanı tanıyoruz. Şirketimizin özel anlaşmalı servisinde aracını tamir ettirebilme seçeneğini tercih eden sigortalılarımıza primlerde de  büyük avantajlar sunuyoruz. Ürünlerimizi geliştirirken sigortalının her anında yanında olmayı hedefleyen Generali Sigorta ve ekibimiz, önümüzdeki dönem de servis ağlarında sunduğumuz hizmetin kalitesini daha da artırmak için çalışmaya devam edecek.