Sigortacılıkta Müşteri Memnuniyeti, Asistans Sektörü ile İvmelenecek
Sigortacılıkta Müşteri Memnuniyeti, Asistans Sektörü ile İvmelenecek

Sigortacılıkta Müşteri Memnuniyeti, Asistans Sektörü ile İvmelenecek

Tur Assist, sunduğu geniş hizmet ağı ve müşteri memnuniyetine odaklı yaklaşımıyla sigorta sektöründe fark yaratıyor. Yol yardımı, ikame araç, konut acil ve sağlık hizmetleri gibi kritik alanlarda, asistans çözümleriyle sigorta şirketlerinin en önemli iş ortaklarından biri konumundayken, sigortalıların da her ihtiyacında yanlarında oluyor.

Müşteri Önceliğimiz
Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan, müşteri memnuniyetini birinci sıraya koyduklarını vurguluyor: "Yapay zeka destekli hizmetlerimiz ve Hasar Destek Merkezimiz ile en doğru ve hızlı şekilde hizmet veriyoruz. Ayrıca, yedek parça tedarik süreçlerini de hızlandırarak müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarıyoruz" diyor. 27 yıllık deneyim ve yenilikçi teknolojik altyapıları, şirketi rakiplerinden ayıran en büyük güç olarak öne çıkıyor.

Müşteri Memnuniyetinde Hız ve Şeffaflık
Asistans şirketleri, müşteri memnuniyetini ölçmek için genellikle geri bildirim anketleri, çağrı merkezi performansı, çözüm süresi gibi metrikleri kullanıyor. Müşteri memnuniyetinin, sigorta şirketleriyle yakın bir iş birliği içerisinde izlenmesi büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda asistans ve sigorta şirketleri, hizmet süreçlerini iyileştirmek amacıyla düzenli veri paylaşımı yapıyor ve bu verileri analiz ederek ortak aksiyon planları oluşturuyor. Müşteri memnuniyeti ölçümlerinin sonuçları, sigorta şirketleriyle karşılıklı olarak paylaşılmakta ve süreçlerin iyileştirilmesi için birlikte adımlar atılmakta. Geliştirdiğimiz TurApp gibi uygulamalar sayesinde bu süreçler daha hızlı ve şeffaf bir şekilde yürütülüyor. Ayrıca çağrı merkezi yapay zeka entegrasyonumuz sayesinde tüm görüşmelerin yapay zeka tarafından dinlenerek analiz edilmesi ve raporlanmasını sağlayarak kalite ölçümlemesi ve iyileştirmeleri yapıyoruz.