Araç Lastiklerinin Saklanmasında Teknolojik Süreç Desteği
Araç Lastiklerinin Saklanmasında Teknolojik Süreç Desteği

Araç Lastiklerinin Saklanmasında Teknolojik Süreç Desteği

HOMER, hem bireyler hem de çok araçlı şirketler, filo ve araç kiralama firmalarına lastik yönetim ve saklama hizmeti sunmaya devam ediyor. Yaz aylarının sona ermesiyle birlikte kış lastiği sezonu yaklaşıyor. Bu dönemde HOMER, lastik değişim işlemlerini gerçekleştiriyor, ardından lastiklerin durumunu kontrol ederek Türkiye genelinde 50’den fazla noktada bulunan "lastik otellerinde" en uygun koşullarda saklama hizmeti veriyor. Lastikler, HOMER’in özel unicode yazılımı sayesinde takip edilebiliyor.

HOMER Mobil uygulamasını indirerek ya da web sitesi üzerinden üye olan araç sahipleri, merkezi yönetim sistemi ile lastiklerini ve tüm süreci kolayca izleyebiliyorlar.

HOMER Lastik Yönetim ve Saklama Hizmetinin Avantajları
Filo ve araç kiralama şirketleri, mevsim geçişlerinde lastik değişim ve saklama süreçlerinde yüksek maliyetler, depolama alanı eksikliği ve iş gücü kayıplarıyla karşı karşıya kalabiliyor. Ayrıca, bu süreçlerin takibi için birden fazla servis ve şirketle çalışmak zaman kaybına neden olabiliyor. HOMER, bu zorlukları aşmak için Türkiye genelinde hızlı ve sistematik bir hizmet sunarak, lastiklerin sökme, takma ve saklama işlemlerini güvenle yürütüyor.

Kurumsal yapısıyla HOMER, filo ve çok araçlı firmalara tek bir noktadan hizmet sunarak zaman ve iş gücü kaybını minimuma indiriyor. Türkiye genelinde uygulanan sabit ücret politikası ile maliyetleri de düşürüyor. %100 garanti kapsamında lastiklerin, nemsiz, kuru, karanlık ve uygun koşullarda saklanması, lastik ömrünü uzatmaya yardımcı oluyor.

Dijital Yazılım Sistemi ile Güvenilir Lastik Saklama
HOMER’in entegre dijital sistemi, lastik yönetimini sorunsuz ve hızlı bir hale getiriyor. Lastikler otellere ulaştığında, markası, ebatları, üretim yılı ve diş derinliği gibi detaylar kayıt altına alınıyor. Varsa hasar durumu sürücüyle paylaşılıyor ve sisteme bir saklama formu yükleniyor. Her lastiğe özel barkod ve kimlik numarası verilip depoya kaldırılıyor. Sürücü, lastiklerine ait bilgileri dijital bir bağlantı aracılığıyla cep telefonundan takip edebiliyor.

HOMER’in kullanıcı dostu yazılımı sayesinde lastiklerin plakalar arası değişimi veya şehirler arası sevki sorunsuz gerçekleştiriliyor. Şirketler, tüm bu işlemleri sistem üzerinden kolayca takip edip, detaylı raporlar alabiliyorlar.

HOMER ile Güvenilir ve Garantili Çözümler
HOMER, lastik yönetimi ve saklama hizmetleri ile filo ve araç kiralama firmalarından çok araçlı şirketlere kadar geniş bir müşteri kitlesine dijital ve güvenilir çözümler sunuyor. Değişim ve saklama süreçlerinde sağladığı kolaylıklar sayesinde iş yükünü hafifletiyor, maliyetleri düşürüyor ve lastiklerin ömrünü uzatıyor. HOMER, güçlü teknolojik altyapısı ve profesyonel hizmet anlayışı ile hem şirketlere hem de bireylere hesaplı ve pratik çözümler sunmaya devam ediyor.