İdeal Sigorta, Şubelerini Yavru Vatan Kıbrıs’a Götürüyor
İdeal Sigorta, Şubelerini Yavru Vatan Kıbrıs’a Götürüyor

İdeal Sigorta, Şubelerini Yavru Vatan Kıbrıs’a Götürüyor

Kuruluşundan bugüne ‘’Birlikte Daha İyi‘’ sloganına yakışır şekilde hareket eden ve hep birlikte her zaman daha iyisini yapmak amacıyla ortak hareket eden İdeal Sigorta, sektörde sigorta şirketlerinin uyguladığı seyahat programlarına benzer bir kampanya süreci başlattı. Bünyesinde barındırdığı, 7 coğrafi bölgede 51 ilde devam eden kaynak yapısı ve 130’u aşkın şubesi ile muhteşem bir kampanya sürecine start veren İdeal Sigorta, ilk durak olarak şubelerini Kıbrıs’ta ağırlayacak. İdeal Sigorta, 1 Mart – 30 Haziran tarihleri arasında hazırlanan kampanya süreci kapsamında; belirlenen sigorta şirketleri& ürün hedeflemeleri ile tüm şubeleri arasında en fazla üretimi yaparak, en yüksek puanı toplayan 20 şubesini ve merkez çalışanlarını 3 günlük bir program ile yavru vatan Kıbrıs’a götürüyor.

Her yıl bir toplu etkinlikle etkin ve verimli bir iş süreci hedefliyoruz

Kampanya süreci hakkında konuşan İdeal Sigorta Genel Müdürü İsmail Kaya, 2023 yılı Eylül ayında tüm şubeleri ve çalışanları ile tam kadro Antalya’da 3 gün süre ile lansman programı verdiklerini, yeni dönemde de her yıl bir toplu etkinlik süreci hedeflediklerini, bunu da kampanya süreçleri ile ilişkilendirerek etkin ve verimli bir iş sürecini oluşturmak istediklerini iletti. Yaklaşık 4 ay boyunca devam edecek kampanya sürecinin ilk 2 ayını geride bıraktıklarını ve katılımın son derece üst seviyede olduğunu belirten Kaya, ayrıca tatlı bir rekabet ile çok güzel üretimler yaptıklarını, bu ve buna benzer uygulama süreçlerini devam ettireceklerini ekledi. Söz konusu uygulama süreçlerinin, özellikle son zamanlarda kaos haline gelen trafik branş üretimine ve çapraz satış üretimine teşvik olacağını vurgulayan Kaya, bu kampanya süreçlerini bundan sonraki aylarda da uygulayacaklarını aktardı. Kaya, ayrıca şunları kaydetti:

“Kampanya sürecinde merkez çalışanlardan kampanyaya dahil olup, bu seyahatte yer almak isteyen tüm şubelerimize teşekkürlerimizi bir borç biliriz.”