My Clause Dünyası, Müşterisine Ayrıcalıklı Bir Dünyanın Kapılarını Aralıyor
My Clause Dünyası, Müşterisine Ayrıcalıklı Bir Dünyanın Kapılarını Aralıyor

My Clause Dünyası, Müşterisine Ayrıcalıklı Bir Dünyanın Kapılarını Aralıyor

Müşteri memnuniyetini ve sigorta sektörünün beklentilerini karşılamak için çalışmalarına devam ederek sektöre değer katan Yurtaçan Sigorta, My Clause adını verdiği ürününü müşterilerinin hizmetine sundu. 1 Ağustostan itibaren satışa sunulmaya başlanacak olan My Clause, müşteriye ilkleri sunmayı hedefliyor.

Yurtaçan Sigorta, 17 Haziran günü uzun zamandır merak edilen ve sektöre yeni bir soluk getirecek olan My Clause ürününün lansmanını gerçekleştirdi. Şirketin kurumsal müşterileri, My Clause dünyasını merak eden şirket yöneticileri ve ürünün ön alımını yapan kurumlardan değerli kişilerin katılım sağladığı lansman etkinliğinde önemli bilgiler paylaşıldı.

Dünyada ilk ve tek

Lansmanda konuşan Yurtaçan Sigorta Genel Müdürü Mert Yurtaçan, ürünün Türkiye’de ve dünyada ilk ve tek olduğunu vurgulayarak, “Ürünümüzün asıl amacı iş dünyasında yoğun olarak çalışan kişilere kusursuz bir değerler kümesi yaratmak. Sosyal sahalarda ve kritik zamanlarda kısaca müşterimizin desteğe ihtiyacı olduğu her alanda bu gücü yanında hissetme ayrıcalığını sağlamayı hedefliyoruz. Gelişmeye ve farklı dünyalara açılmaya büyük bir potansiyeli olan My Clause dünyasını yakın zamanda bütün müşterilerimiz ile keşfetmek ve müşterilerimizi ayrıcalıklar dünyası ile buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.” şeklinde konuştu.

VIP hizmetler ve konsiyerj desteği

1 Ağustostan itibaren satışa sunulmaya başlanacak olan ve büyük kurumsal şirketlerin özel çalışanlarına yan hak sağlamaya yönelik olan bu paket ürün, daha önce yapılmamış olan pek çok hizmet ve ayrıcalığı bir araya getirmiş durumda. Ürün, fiyatının çok daha üzerinde hizmeti barındıran bir pakete sahip. Ürünü edinen şirketlere vergi avantajı da sağlayan My Clause ürünü, birbirinden özel hizmetleri bir arada barındırıyor. Bu hizmet ve ayrıcalıklardan bazıları ise şöyle;

  • Sigorta ve konsiyerj hizmet kalemlerini bir araya getiriyor.
  • 7/24 ulaşılabilir çağrı merkezi ile kişisel asistan ayrıcalığı sunuyor.
  • Ücretiz havaalanı ve VİTO hizmetleri sağlıyor.
  • Eğlence paketi ile sosyal ağlarda bedava sosyal etkinlik biletleri temin ediyor.
  • Kişilerin kendilerini ayrıcalıklı hissedeceği çok sayıda VIP hizmet sunuyor.
  • Ücretsiz şoför desteği sağlıyor.
  • Evde sağlık hizmetlerine erişim imkânı veriyor.
  • Çiçek ve çikolata gönderimi hizmeti sunuluyor.
  • Araç transfer hizmeti veriliyor.