Delfin Sigorta şube ve personelleri ile bir araya gelerek güç tazeledi
Delfin Sigorta şube ve personelleri ile bir araya gelerek güç tazeledi

Delfin Sigorta şube ve personelleri ile bir araya gelerek güç tazeledi

Delfin Sigorta, Türkiye genelindeki şube ve personelleriyle 11-13 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya Kundu’da bir araya geldi.

Pandemi sebebiyle 2 yıldır ertelenen toplantı, uzun bir aradan sonra Concorde De Luxe Resort otelde gerçekleştirilme imkânı buldu. Toplantıya, HDI Sigorta Akdeniz Bölge Müdürlüğü, AXA Sigorta Akdeniz Bölge Müdürlüğü, Allianz Sigorta Akdeniz Bölge Müdürlüğü’nün yönetici ve personel kadroları da katılarak eğitim desteğinde bulundu.

Toplantıda Delfin Yıldızları adı altında kategorilendirilen ödül sisteminde, şubelere prim üretim sıralaması ve branş bazındaki ödülleri takdim edildi.

Delfin Sigorta personelleri ve şubelerinin bir araya geldiği toplantıda Delfin Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Şahbaz da önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantıda 2020 ve 2021 yıllarında sigorta sektörünü derinden etkileyen Covid-19 pandemisi, Akdeniz ve Ege bölgelerinde yaşanan üzücü yangınlar, Karadeniz bölgesindeki sel felaketleri, İzmir depremi, otomotiv sektöründeki çip krizi, siber saldırılar, döviz kurlarındaki dalgalanmalar gibi konulara değinen Ömer Şahbaz, ülkemizde yaşanan bunca olumsuzluğa rağmen sigorta sektörünün büyümesini sürdürdüğünü ve ülke ekonomisine böyle kritik bir dönemde bile katkı sağladığını belirtti.

Enflasyona bağlı olarak sigorta primlerinin de 2 kat arttığını vurgulayan Şahbaz; “Primlerin artması bizleri büyüme konusunda yanıltmamalı. Aynı oranda adet artışlarının da olması gerekiyor” dedi.

Sektördeki 22.yılını kutlayan Şahbaz, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da her zaman şube ve personellere eğitim ve ürün çeşitliliği konusundaki yatırımlarının devam edeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Delfin Sigorta’nın sürdürülebilir başarısının altında bazı temel nedenler yatıyor. Bunlar istikrar, güven, samimiyet, ulaşılabilirlik, ilgi ve çözümcü olmak. Delfin Sigorta olarak gücümüzü şubelerimizden, müşterilerimizden ve ekibimizden alıyoruz. Tüm paydaşlarımızdan topladığımız güçle bir voltran oluşturup, başarıya giden yolda bu gücü paydaşlarımız için kullanıyoruz.”