Image

“Aslında hep var olan ve Covid-19 öncesi yüz yüze verdiğimiz hizmetlerimizin yanında artık dijital danışmanlık hizmetlerinin de oldukça dikkat çektiği ve ihtiyaç duyulduğu bir dönemdeyiz”

Covid-19 ile beraber gerek evlerimize kapandığımız dönem gerekse normalleşme dönemlerini incelediğimizde aslında hayatımıza giren yeni bir hizmet modelinin yerleştiğini görüyoruz.


Şirketimizin hizmet oluşumunda daimi hedefi, değişen ihtiyaçlara yönelik yenilikçi ürün ve hizmetlerimizi kalite standartlarımızdan ödün vermeden en uygun kapsamda sunmaktır.

Müşterilerimiz, tabii ki birebir alabilecekleri hizmetlerden vazgeçmiş değiller. Oluşacak hasarlar ve yardım talepleri hiçbir zaman engel tanımaz ancak hizmetlerimizden online sağlık danışmanlığı, market sipariş hizmetleri ve hijyenin en üst düzeyde tutulduğu bugünlerde dezenfeksiyon hizmetlerinde eskiye nazaran taleplerimiz oldukça fazlalaştı. Dolayısı ile aslında hep var olan ve Covid-19 öncesi yüz yüze verdiğimiz hizmetlerimizin yanında artık dijital danışmanlık hizmetlerinin de oldukça dikkat çektiği ve ihtiyaç duyulduğu bir dönemdeyiz. Remo Assist olarak bu dönemde en büyük çabamız müşterilerimiz evlerinden ayrılmadan tüm ihtiyaçlarına nasıl yanıt verebiliriz oldu.

Sektör afet ve acil durumlarda çalışanlarının da sağlığını düşünerek evden çalışma sistemi ile nasıl 7/24 bir operasyon yürütülür konusunu da deneyimlemiş oldu. Remo Assist’in 7/24 hizmet sağlayan müşteri hizmetleri departmanımızın en büyük artısı burada ortaya çıkmış oldu. Hem teknik anlamda hiçbir aksaklık yaşamadan hem de kesintisiz müşteri irtibatımız ile kusursuz bir iletişim sağladık. Müşteri temsilcilerimizin seçimlerini yaparken genellikle geçici bir iş olarak değil meslek olarak gören personelleri bünyemize dahil ediyoruz. Bu seçimlerimiz ile profesyonelliğin ne kadar önemli olduğunu ve ofis çalışması ciddiyeti ile müşteri temsilcilerimizin kendi çalışma disiplinini oluşturduklarını gözlemledik.

Kuruluşumuzdan itibaren en önemli ilkemiz müşterilerimizin günlük hayatta karşılaşabilecekleri en önemli sorunlara odaklandığımız için maksimum fayda sağlayabilecek hizmetleri bu dönemde bünyemize ekleyerek sigorta, emeklilik, banka, otomotiv sektörlerinin de yenilikçi hizmetlerimiz ile dikkatini çekmeye bu dönemde de devam ediyoruz.

 

Remo Assist’in hizmetleri sağlarken her zaman ilk odak noktası müşteri memnuniyeti olmuştur. Her biri konusunda uzman Remo Assist müşteri temsilcileri %99’un üzerinde müşteri memnuniyet oranıyla çalışmaktadır. Hizmet sonrası deneyimleri almak adına politika olarak belirlediğimiz yapılan hizmet memnuniyet anket istatistikleri ile memnuniyet sonucunu reel bir şekilde görebiliyoruz. Aynı zamanda firmalarımıza hizmet memnuniyet anketlerimizi belirli dönemlerde raporlayarak memnuniyet oranlarını takip edebilmelerini sağlıyoruz.

Firmalarımıza bu dönemde destek sağlamak amacıyla mevcut dijital platformdaki (Benim Asistanım uygulamamızda) hizmet çeşitliliğimizi arttırarak her bir müşteri ihtiyacına daha kapsamlı bir şekilde cevap verebilecek bir düzeye getirdik. Online hizmetlerde yalnızca mobil uygulama yolu ile değil müşterilerimizin günlük haberleşme amaçlı kullandıkları uygulamalar üzerinden de hizmet alabilmelerini sağladık. Böylece müşterilerin anlık hizmete ulaşma süresini daha kısa tutmuş olduk.

Müşteriye hizmet verirken benimsediğimiz en önemli politikalardan biri de müşteri ve firma iletişimini sağlamak. Assistans hizmet ile alakalı olmayan konuları da hızlı bir şekilde firmaya bildirip firma ile müşteri iletişimine destek oluyor ve kesintisiz iletişim ile müşteri memnuniyetlerini arttırmalarına katkı sağlıyoruz.

 

Pandemi öncesi dönemde de özellikle sigorta sektöründeki en öne çıkan unsurlardan biri asistans hizmetleriydi. Bu durum pandemi döneminde de değişmedi.

Pandemi dönemi gibi zor süreçlerde her sektörde olduğu gibi sigortacılık sektöründe de sigorta müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik akılcı çözümlerle yeni hizmetler kurgulayarak inovatif hizmetler sunmaktayız. Assistans hizmetleri sigorta firmalarına sunarken önemli olan müşterilerin gerçek ihtiyaçlarını analiz ederek, hayatlarının merkezlerine dokunan, poliçe içeriğine uygun kullanılabilecek hizmetler sunabilmek. Müşteri ihtiyacına yönelik olarak sunulan hizmetler sayesinde müşterinin hem firmaya bağlılığının arttığını hem de yeni müşteri kazanımlarını arttırdıklarını açık bir şekilde görüyoruz.

Asistans şirketleri portföyündeki tüm hizmetleri sahada bizzat organize ederek müşterinin kendisine tanımlanan hizmetlerden kaliteli ve profesyonel bir şekilde faydalanabilmesini sağlayan oldukça önemli bir köprü vazifesini görüyor. Asistans şirketlerinin sigorta ve diğer tüm sektörlerin müşteri memnuniyetinin sağlanması anlamında önemli bir görev üstlendiğini düşünüyorum.