MAPFRE Sigorta, Affinity Departmanı ile müşteriye özel yenilikçi projeler sunacak
MAPFRE Sigorta, Affinity Departmanı ile  müşteriye özel yenilikçi projeler sunacak

MAPFRE Sigorta, Affinity Departmanı ile müşteriye özel yenilikçi projeler sunacak

MAPFRE Sigorta, müşterilerinin üyeleriyle aralarındaki bağı kuvvetlendirmek ve onlara daha iyi kazanç sağlayabilmek adına Affinity Departmanı’nı hizmete sunuyor. Bu departmanla birçok kurum, yaratıcı ve yenilikçi projelerle yeni üyeler kazanmaya başlıyor.

MAPFRE Sigorta, müşterilerinin üyelerini korumak, onlara yeni üyeler kazandırmak, müşteri sadakatini arttırmak ve ek gelir sağlamak amacıyla “Affinity Departmanı”nı hayata geçirdi. MAPFRE Sigorta Affinity Departmanı, tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik olan ürünlerin geliştirilmesinden satış aşamasına kadar her türlü desteği müşterilerine sağlıyor. Departman, sigortacılık hizmetini ürün haline getiriyor ve kurumların hem çalışanlarıyla, hem müşterileriyle hem de üyeleriyle arasındaki bağı kuvvetlendiriyor.

Affinity Departmanı, kurumsal acentelerin büyük müşterileriyle, brokerlarla ya da direkt müşterilerle proje geliştiriyor. Acentelerden gelen talepler doğrultusunda müşteriye özel proje hazırlayan departman, müşteri sadakatini arttırmayı da hedefliyor. Kasko, sağlık, yangın, bayii, asistans, hayat, seyahat gibi birçok sigorta hizmetiyle ihtiyaca yönelik projeler sunan Affinity Departmanı, gerek ulusal gerekse uluslararası firmalara en doğru hizmeti vermeye devam ediyor.