Güneş Sigorta’nın ''Emeğe Vefa Günü''
Güneş Sigorta’nın ''Emeğe Vefa Günü''

Güneş Sigorta’nın ''Emeğe Vefa Günü''

Bu yıl 60. kuruluş yıldönümü için gerek çalışanlarına gerekse acentelerine sene içinde düzenlediği etkinliklerle teşekkürünü belirten Güneş Sigorta, emekli çalışanlarını da unutmadı.

21 Eylül Çarşamba günü hazırlanan kokteyl ile başlayan organizasyona Güneş Sigorta ailesi için emek vermiş ve emekli olmuş çalışanlar davet edildi. Kokteylin ardından her bir emekli çalışana tek tek plaketleri takdim edildi. Konukların plaketlerini Güneş Sigorta Genel Müdürü Sayın Serhat Süreyya Çetin başta olmak üzere, Genel Müdür Yardımcıları Sayın Birgül Denli, Sayın Tahsin Oral, Sayın Murat Koygun ve Sayın Tayfun Altıntaş takdim etti.

Sayın Çetin konuşmasında: Güneş Sigorta’nın bugünlere gelmesinde büyük emeği olan sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bize bıraktığınız bu güzel mirası, bizden sonraki nesillere başarılı bir şekilde bırakmak için biz de elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz ve yapacağız. Hepinize şahsım ve Güneş Sigorta adına çok teşekkür ederim. Güneş Sigorta’dan ayrılabilir yahut emekli olabilirsiniz fakat Güneş Sigorta ailesindeki yeriniz her zaman bakidir.” dedi.

Emekli Genel Müdür yardımcısı Sayın Ayhan Özersoy, Sayın Metin Atakan, Sayın Servet Sönmez ve Sayın Süha Akdemir’in de bulunduğu organizasyonda, Emekli Güneş Sigorta Genel Müdürü Sayın Mehmet Aydoğdu da plaketini almak ve destek vermek için oradaydı. Sayın Aydoğdu plaketini alırken yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ Böyle bir organizasyon yaptığınız için kendi adıma ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim. Burada 15 senedir görmediğim arkadaşlarımla buluştum. Biz çalışma arkadaşlarımla iyi işler başardık. Bizden sonra da gerek İlker Bey olsun, gerek Serhat Bey olsun tüm yönetici arkadaşlar, iyi işler başardılar ve başarıyorlar. İnanıyorum ki 60 yılı deviren Güneş Sigorta daha uzun yıllar varlığını en iyi şekilde sürdürecektir.”

Organizasyon, yenilen öğle yemeğinin ardından sona erdi.