Doğa Sigorta anonim şirket olarak büyümeye devam ediyor
Doğa Sigorta anonim şirket olarak büyümeye devam ediyor

Doğa Sigorta anonim şirket olarak büyümeye devam ediyor

Yılın ilk 6 ayında 2 milyona yakın poliçe adedi ve muallak haricinde sigortalılarına hızlı bir şekilde ödediği 197 milyon TL’yi aşkın hasar ile üstün bir büyüme performansı sergileyen Doğa Sigorta, artık yoluna anonim şirket olarak devam ediyor.

Doğa Sigorta, yenilikçi ve vizyoner bakış açısıyla bir kooperatif şirketi olarak başladığı faaliyetlerine, anonim şirket olarak devam ediyor. Doğa Sigorta, sektörün en geniş acente ağına sahip olan şirketlerinden biri olarak alanındaki öncü rolünü sunduğu başarı grafiğiyle de desteklerken, yılın ilk 6 ayında 2 milyona yakın poliçe adedi ve muallak haricinde sigortalılarına hızlı bir şekilde ödediği 197 milyon TL’yi aşkın hasar ile gösterdiği üstün büyüme performansıyla dikkat çekiyor. Özellikle hayat dışı branşlardaki prim kârlılık oranlarında sergilediği pozitif tablo ile yükselişe geçen Doğa Sigorta, acenteleri ve çözüm ortaklarıyla birlikte oluşturduğu güç birliğiyle sektörün önde gelen kuruluşlarından biri olarak rol oynuyor. Yenilikçi ve vizyoner bakış açısıyla sürdürdüğü yeni yapılanma çalışmaları altında, kooperatif şirketi olarak başladığı faaliyetlerine anonim şirket olarak devam eden Doğa Sigorta, ayrıca sağlık, seyahat, trafik, deprem gibi hayat dışı branşlarda sunduğu ürünleriyle de sektörde fark yaratıyor.

'Acentelerimizle kazandık'

Acenteleri ve çözüm ortaklarıyla kurdukları güç birliğiyle hedefledikleri sürdürülebilir büyümeyi kısa sürede yakalamayı başardıklarını, yılın ilk 6 aylık verilerinde bunu çok açık ve net bir şekilde görebildiklerini belirten Doğa Sigorta CEO’su Nihat Kırmızı, “Sahip olduğumuz yaygın acente, servis ve hizmet ağı sayesinde onlarla birlikte kazanarak bugünlere geldik. Yılın ilk 6 ayında elde ettiğimiz kâr oranları bunun bir göstergesini oluşturuyor. Doğa Sigorta olarak sunduğumuz başarılı performansını artırarak önümüzdeki aylarda daha ön sırlarda yer almayı hedefliyoruz. Acenteleriyle birlikte büyüyen bir şirket olarak müşterilerimize kusursuz hizmet verebilmek ve hedef kitlemizi bu yönde geliştirebilmek adına kendimizi yenileyerek mevcut yapımızla paralellik gösteren anonim şirket altyapısıyla çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye belirtti.