METROPOLCARD’LILAR MEDLİNE ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ ÜYESİ OLMANIN AYRICALIĞINI YAŞAYACAK
METROPOLCARD’LILAR MEDLİNE ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ ÜYESİ OLMANIN AYRICALIĞINI YAŞAYACAK

METROPOLCARD’LILAR MEDLİNE ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ ÜYESİ OLMANIN AYRICALIĞINI YAŞAYACAK

Kurumlara ve çalışanlara özel tüm ihtiyaçlar noktasında seçkin markalar arasından hızlı, güvenli, dijital çözümler sunan Türkiye’nin ilk çevreye duyarlı dijital yemek kartı MetropolCard, Türkiye’nin ilk özel Acil Sağlık Hizmetleri şirketi olarak kurulan ve kurulduğu günden itibaren sektöre liderlik eden Medline Sağlık Grubu ile iş birliği protokolü imzaladı.

Medline Sağlık Grubu Genel Müdürü R. Başar Ezer yaptığı açıklamada; Kurumsal çalışmalarımızda bizler gibi insan ve insan sağlığının her şeyden önemli olduğu’ misyonuyla hareket eden, ülkemizin önde gelen firmaları ile yaptığımız projeler kapsamında 3,5 milyona yaklaşan üye ve 400’ün üzerinde kuruma hizmet veriyoruz. Türkiyenin ilk çevreye duyarlı dijital yemek kartı olan ve tüketicilerin ihtiyaçlarını her alanda karşılamaya yönelik hizmetler sunan MetropolCard  ile de iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. MetropolCard'lılar doktorlu kara ambulansı, telefon ile tıbbi danışmanlık, medikal bilgi köprüsü ve acil durumlarda hastane organizasyonu hizmetlerini kapsayan 7/24 Medline Acil Sağlık Hizmetleri Üyesi” olmanın güvencesini yaşayacaklar” dedi.

 

Gelişmeye dair değerlendirmelerde bulunan MetropolCard CEOsu Uğur Yıldırım yaptığı açıklamada;

 

“Türkiye’nin ilk çevreye duyarlı dijital yemek kartı MetropolCard olarak 10 yılı aşkın uzmanlığımız ve öncü, örnek deneyimlerimizden ilham alarak, sektöre liderlik eden Medline Sağlık Grubu ile kullanıcılarımızın oldukça mutlu olacağı, sağlıklarını düşünen iş birliğimizin keyfini ve gururunu yaşıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana inovatif bakış açımızı hiç kaybetmeden değerli kullanıcılarımızın yaşamlarına dokunduğumuz MetropolCard olarak hayata geçen iş birliğimiz kapsamında kendilerine 7/24 Medline Acil Sağlık Hizmetleri Üyesi olmanın ayrıcalığını yaşatıyor olacağız. Doktorlu kara ambulansı, telefon ile tıbbi danışmanlık, medikal bilgi köprüsü ve hastane organizasyonu hizmetlerini kapsayan 7/24 Medline Acil Sağlık üyeliğinin şirketimize, değerli kullanıcılarımıza ve paydaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.