Ethica Sigorta’da 5. yıl coşkusu
Ethica Sigorta’da 5. yıl coşkusu

Ethica Sigorta’da 5. yıl coşkusu

Ethica Sigorta, beşinci yılını Radisson Blu Vadistanbul otelde gerçekleştirdiği bir etkinlik ile kutladı. Pandemi şartları gözetilerek gerçekleştirilen etkinlikte, salon içerisinde çalışanlar ve acenteleri temsilen 50 kişi hazır bulundu. Etkinlik özel olarak hazırlanan bir web sitesi üzerinden izleyicilere canlı olarak ulaştırıldı.

“Dahasında Biz Varız” konseptiyle gerçekleşen etkinlikte Ethica Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, Ethica Sigorta CEO’su ve Kurucu Ortağı Cemal Ererdi, yazar, iletişim uzmanı ve yönetim danışmanı Dr. Şaban Kızıldağ’ın konuşmaları ilgi ile izlendi. Ayrıca ekonomist Mahfi Eğilmez ve Ethica Sigorta üst yönetiminin güncel ekonomik gelişmeleri değerlendirdiği oturum, canlı yayın ile izleyiciler ve katılımcılarla buluştu.

Sürpriz videoların yanı sıra, 2020 yılında prim üretiminde başarı kazanan acentelerin ödüllerinin verildiği etkinlik, ayrıca Ethica Sigorta beşinci yıl kıdem plaket törenine de sahne oldu. Kıdem ödülü sahibi 50 çalışanı temsilen beş kişi sahnede ödüllerini aldılar.  Çalışanlar tarafından hazırlanan “Dahasında Biz Varız” manifestosunun okunması ile etkinlik son buldu.

Etkinliğin videosunu izlemek için: tıklayınız.