Remed Assistance Pazarlama Müdürlüğü’ne Hikmet Akşehirlioğlu getirildi
Remed Assistance Pazarlama Müdürlüğü’ne Hikmet Akşehirlioğlu getirildi

Remed Assistance Pazarlama Müdürlüğü’ne Hikmet Akşehirlioğlu getirildi

Araç, konut ve iş yeri, seyahat ve sağlık asistans alanında 1993’ten bu yana, başta sigorta olmak üzere, telekom, otomotiv ve perakende gibi farklı sektörlere bünyesindeki markalarla hizmet veren Remed Assistance’ın Pazarlama Müdürü Hikmet Akşehirlioğlu oldu.

Hikmet Akşehirlioğu Hakkında

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde İşletme-Ekonomi ve Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi bölümlerinden çift anadal diplomasıyla mezun olan Hikmet Akşehirlioğlu; yüksek lisans eğitimini İngiltere’de Uluslararası Pazarlama Yönetimi ve Fransa’da Uluslararası Pazarlama Yönetimi Stratejisi alanında tamamladı. Yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra, bir süre İngiltere’de dijital ajanslarda çalışan Akşehirlioğlu, Türkiye’ye döndükten sonra profesyonel kariyerine Ford Türkiye’de başladı. 2011-2018 yılları arasında EY (Ernst & Young) Türkiye’nin dijital varlıklarını yönetti. Bu dönemde EY’nin Londra’daki Merkez ofisinde Dijital Proje Yöneticisi olarak 150 ülkeye danışmanlık verdi.

Remed Assistance’tan önce BNP Paribas Cardif’te Dijital Pazarlama Müdür Yardımcısı olarak çalışmalarını sürdüren Akşehirlioğlu, Remed Assistance Pazarlama Müdürü olarak dijital pazarlama, marka ve iletişim birimlerinden sorumlu olacak.