MAPFRE Sigorta Genel Servis ile kişiye özel hizmet
MAPFRE Sigorta Genel Servis ile kişiye özel hizmet

MAPFRE Sigorta Genel Servis ile kişiye özel hizmet

MAPFRE Sigorta, üstün hizmet kalitesi ile TQ Kalite Sertifikası'na sahip Genel Servis Araç Onarım Merkezleri'nde kasko poliçesi sahibi müşterilerine müşterilerine konforlu bir servis deneyimi yaşatıyor. Pandemi döneminde de tüm hijyen kurallarına uygun olarak hizmet vermeye devam eden MAPFRE Sigorta Genel Servis Araç Onarım Merkezleri, diğer servislerden farklı olarak konfor ve kişiye özel hizmetinin yanı sıra içerisindeki kütüphanesi ve KİOSK Sistemi'yle araç servis hizmetini başka bir boyuta taşıyor.

Türkiye sigorta sektörünün en güçlü şirketleri arasında yer alan MAPFRE Sigorta, dostun yanında prensibiyle hasar anında da oto sigortalı müşterilerinin yanında yer alıyor.Koronavirüs önlemlerinin üst düzeyde alındığı MAPFRE Sigorta Genel Servis Araç Onarım Merkezleri, kaza anında yaşanan olası hasarları, doğru onarım teknikleri ve orijinal yedek parçalar ile kaliteli araç onarım ihtiyacının tümünü aynı çatı altından yönetiyor.

İçinde kütüphane olan MAPFRE Sigorta Genel Servis’te, hasar tespitine kadın eli...

Toplam 153 çalışanının olmasının yanında sektörde bir ilk olarak kadın hasar temsilcileriyle de araba servisi tanımını başka bir boyuta taşıyan MAPFRE Sigorta Genel Servis, içerisindeki kütüphanesiyle ve KİOSK Sistemi'yle de segmetlerinden ayrışıyor. Çalışanların konforu için içerisinde özel kafe alanı ve kitap okuma odası olan servis, çalışan ve müşteri memnuniyetini öncelikleri arasında tutuyor.

Ömür boyu garanti...

Türkiye'nin farklı bölgelerinde toplam 7 tane bulunan MAPFRE Sigorta Genel Servis, üstün hizmet kalitesi ile TQ Kalite Sertifikası'na sahip olarak aracın onarımını; uluslararası kalite standartlarına uygun olarak, alanında dünya lideri olan araştırma, geliştirme ve eğitim merkezleri tarafından eğitilen ve teknik donanımı sağlanan teknisyenler tarafından yapılıyor.Araçlar yüksek kalite standartlarına sahip bir onarım merkezinde tamir ediliyor. MAPFRE Sigorta, Servis Araç Onarım Merkezleri'nde onarım hizmet kalitesinin arkasında durarak, onarımını gerçekleştirdiği araçlara, yaptığı onarım için ömür boyu garanti sunuyor. Ayrıca araba teslim edildikten kısa bir süre sonra MAPFRE Sigorta Genel Servis çalışanları, araç sahiplerine arabanın temizlik durumu, yakıt durumu ve son durumu hakkında detaylı rapor veriyor,bilgilendirme linki gönderiyor.

Tüm Covid-19 önlemleri harfiyen uygulanıyor

MAPFRE Sigorta'nın Covid-19 önlemleri kapsamında Türkiye sigortacılık sektöründe tek olan MAPFRE Genel Servis Araç Onarım Merkezlerin’de aldığı önlemler ise şu şekilde;

  • Müşteri kabul edilen alanlarda personel ile müşteri arasına şeffaf bariyer ve mesafe belirtici kırmızı şerit konuldu.
  • Tüm müşteri ve çalışanların genel sağlık durumları (ateş ölçümü v.b.) kontrol edilmeye başlandı.
  • Mutfak ve servis hizmeti durduruldu, servis personeli sadece hijyenden sorumlu hale geldi.
  • Toplu taşıma kullanan personelin şirket araçları ile ulaşımı sağlandı.
  • Çalışanlardan evde çalışmaya uygun personel evinden çalışmalarını sürdürdü.
  • Yeni pandemi toplantı odası yapıldı.