Covid-19 Konaklama Destek Sigortası
Covid-19 Konaklama Destek Sigortası

Covid-19 Konaklama Destek Sigortası

Düzenleyeceğiniz turlara katılan ve otelinizde konaklayan tüm misafirleriniz tatilleri süresince Covid-19 riskine karşı Güneş Sigorta güvencesinde…

Doğası ve kültürüyle turizmin merkezi olan ülkemizi ziyaret ederek otelinizde konaklayan veya turlara katılan misafirleriniz,  keyifli ve güvenli bir tatilin tadını çıkarıyor. Misafirlerinizin Covid-19 riskine karşı karantinada kalma riskini Güneş Sigorta olarak güvence altına alıyor.

Otelinizde konaklayan misafirlerinizin tatili süresince Covid-19 teşhisi konması ve sonrasında karantinada tutulma riskini teminat altına almak için Covid-19 Konaklama Destek Sigortası’nı hizmetinize sunuyor.

Konuklarınız; Türkiye’nin cennet köşelerinde gönül rahatlığı ile yapacakları tatil ile ayların yorgunluğunu ve stresini, Covid-19 endişesi olmadan atabilir.

Konuklarınız; ülkemizin masmavi denizleri, yemyeşil yaylaları, geniş kanyonları ve açık hava müzelerinde tatilin keyfini çıkarırken, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tedirginliğini ise Güneş Sigorta güvence altına alıyor.

 

Detaylar için https://www.gunessigorta.com.tr/covid-19-konaklama-destek-sigortasi-kurumsal ziyaret edebilirsiniz.