Generali’den meslek gruplarına özel indirim
Generali’den meslek gruplarına özel indirim

Generali’den meslek gruplarına özel indirim

Generali Sigorta, yeni normal döneminde müşterilerine ve topluma destek olmak amacıyla meslek gruplarına özel indirim imkanı sunuyor.

Generali Sigorta, meslek gruplarına özel indirim imkanı sunuyor. Generali Sigorta’nın indiriminden sağlık çalışanlarının yanı sıra öğretim görevlisi, akademisyen, öğretmen, asker, özel sektör (anonim şirket çalışanları), kamu çalışanları ve kamu emeklileri yararlanabilecek. Bütçe ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilebilen “Benim Kaskom” ürününü satın alan meslek grupları %10 oranında indirimden faydalanabilecek.

Araç sahiplerine indirimin yanı sıra kasko fiyatını kendi belirleme fırsatı

Generali Sigorta’nın kasko sigortası ürünü Benim Kaskom, “Fiyatını Kendin Belirle” opsiyonu ile, her bütçeye özel kasko poliçesi oluşturabilme imkanının yanı sıra hızlı, zahmetsiz ve yepyeni bir sigortacılık deneyimi vaat ediyor. Otomobil ve kamyonet tipi araçlar için poliçe düzenleyebilme imkânı sunan Benim Kaskom; modüler yapısı ile araç sahibinin kendi kasko teminat paketlerini oluşturmasına olanak tanırken, ihtiyaç dahilinde olmayan teminatlara ekstra prim ödeme zorunluluğunu da ortadan kaldırıyor. Benim Kaskom, Generali Sigorta acentelerinden, web sitesi ve çağrı merkezinden satın alınabiliyor.