REMED, 102 ülkede asistans operasyonu gerçekleştirdi
REMED, 102 ülkede asistans operasyonu gerçekleştirdi

REMED, 102 ülkede asistans operasyonu gerçekleştirdi

REMED Assistance, 2019 yılında önemli başarılara imza attı. REMED Assistance CEO’su Güven Aykaç, 2019 yılında 102 ayrı ülkede 60 bine yakın seyahat asistans operasyonu gerçekleştirdiklerini ve müşteri memnuniyetinin yüzde 100 olduğunu söyledi.

REMED Assistance, Türkiye ve dünyada gerçekleştirdiği asistans hizmetlerine yenilerini ekledi. 1993 yılından bu yana Türkiye ve dünyada çeşitli sektörlerden müşterilerine katma değerli hizmetler sunmak için faaliyet gösteren REMED Assistance, 2019 yılında 60 bine yakın seyahat asistans operasyonu gerçekleştirdi.

REMED Assistance CEO’su Güven Aykaç, şirketin 2019 yılında Türkiye ve diğer birçok ülkede sigorta şirketleri için sundukları asistans hizmetleri kapsamında, 2019 yılında 102 ayrı ülkede 60 bine yakın seyahat asistans operasyonu gerçekleştirdiğini söyledi. Aykaç, bu operasyonların önemli bir kısmının karmaşık medikal dosyalardan oluştuğunu vurguladı.

Aykaç, “2019 yılında çok sayıda ülkede çok önemli işlere imza attık. Güçlü doktor, hastane, kara ve hava ambulansı, avukatlar ve diğer tüm alanlardaki profesyonel ağımız ile seyahat, sağlık, yol, konut yardım ve ikame araç dahil tüm hizmetler olağanüstü hız ve verimlilikle sunduk. Dünya çapındaki müşterilerimiz REMED’i gelişmekte olan birçok alanda ve dünya genelinde tercih edilen seyahat merkezlerinde en güvenilir ortakları ve çözüm sağlayıcıları olarak tercih etmektedirler. Bunun en büyük sebeplerinden biri REMED Türkiye operasyon merkezi tarafından gerçekleştirilen işlemlerin her zaman yüzde 100 müşteri memnuniyeti ile sonuçlandırılmasıdır. Seyahat sigortaları için en zor şartlar ve coğrafyalarda bile geniş REMED ve International Assistance Group network’ümüz bir kez daha seyahat asistans çözümlerinde en iyi alternatif olduğunu ispatladı” diye belirtti.

En iyi, en akılcı ve en çağdaş asistans hizmetlerini maliyetleri kontrol altında tutmaya özen göstererek sunuyoruz
“180 REMED çalışanımız ile onlarca farklı dilde, milyonlarca sigortalıya, dünyada eşine az rastlanır bir seviyede asistans hizmetini uluslararası kalite standartlarında sunmaya 28 yıldır devam ediyoruz” diyen Aykaç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Üç adet birbirini yedekleyen 27001 belgeli çağrı merkezimiz tarafından yürütülen hizmetlerimiz ise yeni yazılım ve diğer gelişmiş teknolojilerle sunuluyor. Yenilikçi çözümler sunmak için en son teknolojiden yararlanmaya, yerel, bölgesel ve global olarak sınıfının en iyisi olan hizmet ağlarına erişim sağlamaya ve bunu yaparken özellikle maliyetleri kontrol altında tutmaya özen gösteriyoruz.”

Müşterilerinin güvenini korumak için 7/24 çalıştıklarını kaydeden Aykaç, “Bu güveni korumayı başarmak, süreç denetimi ve operasyonlarımızın en yüksek hizmet kalitesi ile verimli bir şekilde çalışmasını sağlamak bizim birincil görevimiz. REMED Assistance sürekli büyüyen ve isminin “kalite”, “güvenilirlik” ve “fayda”yı ifade ettiği uluslararası bir asistans şirketidir. Önümüzdeki dönemlerde de Türkiye ve diğer ülkelerdeki sigorta şirketlerimize tüm asistans branşlarında en üst düzey asistans hizmetlerini aynı özen ve profesyonel mükemmellik ile sunmaya devam edeceğiz. Dünya asistans sektöründeki tüm gelişmeleri yakından takip ederek, katma değer yaratan çözümlerle Türkiye'nin global operasyon ve rekabet gücüne sahip öncü bir temsilcisi olarak kalacağız.” dedi.