Tur Assist 2020’ye yeni ortaklıklarla başladı
Tur Assist 2020’ye yeni ortaklıklarla başladı

Tur Assist 2020’ye yeni ortaklıklarla başladı

Ülkemizde 1996 yılından bu yana faaliyet gösteren, asistans sektörünün öncü firmalarından Tur Assist, 2020 yılına hızlı bir giriş yaparak hizmet verdiği kurumsal şirketler arasına Quick Sigorta, Şeker Sigorta ve Corpus Sigorta’yı da dahil etti. Tur Assist, iş birliği kapsamında her üç sigorta şirketine de yol yardım, konut yardım ve iş yeri yardım hizmetleri konusunda destek sağlayacak.

Mapfre Asistencia’nın Türkiye ofisi olarak yol yardımdan çekiciye, konut onarımdan transfer hizmetine kadar farklı alanlarda 8 bini aşkın birimi ile tüketicilerin yanında olan Tur Assist, gerçekleştirdiği iş birlikleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Tur Assist, 2020 yılına hızlı bir giriş yaparak hizmet verdiği kurumsal şirketler arasına Quick Sigorta, Şeker Sigorta ve Corpus Sigorta’yı da dahil etti. Tur Assist,  iş birliği kapsamında her üç sigorta şirketine de yol yardım, konut yardım ve iş yeri yardım hizmetleri sağlayacak.

23 sigorta şirketi ile iş birliği
Söz konusu anlaşmalarla çalıştıkları sigorta şirketi sayısını 23’e çıkardıklarını dile getiren Tur Assist Genel Müdürü Nevra Yener, “Kurulduğumuz günden bu yana stratejik bir iş ortağı olarak gördüğümüz sigorta şirketlerinin hizmet kalitesi ve karlılığını artırmak hedefiyle çalışıyoruz. Bunun için pazardaki ihtiyaç ve trendleri takip ederek yenilikçi ürün ve projelerle asistans sektöründeki liderliğimizi sürdürüyoruz.” diye konuştu.