Güneş Sigorta yelken takımı ödülleri topladı
Güneş Sigorta yelken takımı ödülleri topladı

Güneş Sigorta yelken takımı ödülleri topladı

Başarılarıyla adından söz ettiren Güneş Sigorta Yelken Takımı, İstanbul Yelken Kulübü’nde düzenlenen törende ödüllerini aldı.

Güneş Sigorta, Çanakkale Zaferi 104. Yıl Kupası, 35. Yıl Deniz Harp Okulu Kupası ve 34. Yıl Amiral Kupası (İstanbul Boğazı Kom. Kupası) yarışlarında birincilik kupalarını kaldırdı. 34. Yıl Amiral Kupası Genel Sonuç ve Heybeliada 1773 Kupası yarışlarında ise üçüncülük kazandı. Bu başarılar ile İstanbul Yelken Kulübü 2019 Yılı ve TAYK TEB Trofesi yarışlarını üçüncülükle tamamladı.

2019 yılı yat yarışları ödül töreni 28 Aralık 2019 Cumartesi günü İstanbul Yelken Kulübü’nde gerçekleştirildi. Yelken takımının 10 yılı aşkın tarihi boyunca önemli başarılara imza attığını dile getiren Güneş Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli: “62 yıllık tarihi boyunca önemli sosyal sorumluluk çalışmalarına imza atan Güneş Sigorta; çevreden eğitime, spordan kültür-sanata kadar farklı alanlarda kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle toplumsal değer üretmeye devam ediyor. Yelken Takımımız, 12 yıldır yelken sporunun Türkiye’de tanıtılmasında öncü görevler üstleniyor, başarılı bir şekilde markamızı temsil ediyor. Takımımızın tüm üyelerini göstermiş oldukları özveri ve başarılarından ötürü tebrik ediyorum.” dedi.