Acentelerimizle birlikte kazanıp, birlikte paylaşacağız
Acentelerimizle birlikte kazanıp, birlikte paylaşacağız

Acentelerimizle birlikte kazanıp, birlikte paylaşacağız

400’e yakın katılımcı ile gerçekleşen 2019 Doğa Sigorta Acenteler Toplantısı’nın konsepti ‘Doğa’nın Aslanları’ydı. Acenteleri ‘Doğa’nın Aslanları’ olarak nitelendiren Doğa Sigorta CEO’su Nihat Kırmızı, “2020’de kârlılığımızı çok daha iyi noktalara getireceğiz. Birlikte kazanıp, birlikte paylaşacağız” dedi.

Doğa Sigorta’nın düzenlediği 2019 Acenteler Toplantısı 8-10 Kasım tarihlerinde  Belek Antalya’da  Calista Luxury Resort’ta yapıldı. 400’ e yakın katılımcı ile gerçekleşen toplantının ana konsepti ‘Doğa’nın Aslanları’ olarak tasarlandı. Davetlilerin 2 gün boyunca hem hoşça vakit geçirdiği hem de sunum, söyleşi ve plaket törenlerine katıldığı organizasyonda konuşmasına, “Bu salonda ‘Doğanın Aslanları’ konseptiyle aslında sektörün aslanları olan acentelerimizi ağırlıyoruz” diyerek başlayan Doğa Sigorta CEO’Su Nihat Kırmızı, onlar sayesinde 2019 yılını çok iyi rakamlarla kapatacaklarına inandıklarını söyledi. Kırmızı, “Biz acentelerimize sektörün aslanları diyoruz. Burada sektörün aslanlarıyla birlikteyiz. Kurulduğumuzdan bu yana geçen 6 yıllık süreçte acentelerimizle birlikte muazzam işler başardık. Şirketimizi sektörün en önemli kuruluşlarından biri haline getirdik. İnanıyorum ki bu enerji, bu güç, senenin son diliminde çok daha ileriye götürecektir. Önümüzdeki senelerde de şirketimizin çok daha iyi yerlere geleceğine olan inancımız tamdır” değerlendirmesini yaptı.

2020’de karlılığımızı çok iyi noktalara getireceğiz
Kırmızı, en önemli hedeflerinin kârlılığın sürdürülebilirliğini sağlamak olduğunu belirterek, “Çok agresif olmamıza gerek yok. Bu kârlılık sadece şirket bazlı değil, tüm acentelerimizle birlikte bu dengeyi sağlayacağız. 2020’de kârlılığımızı çok daha iyi noktalara getireceğiz. Birlikte kazanıp, birlikte paylaşacağız. Şu an itibariyle yaklaşık 1744 acentemiz var. Aramıza katılacak başka çok iyi iş ortaklarımız da olacak. Biz acentelerimizle birlikte büyümek istiyoruz” diye konuştu.

Acentelerle kazan kazan ilkesiyle karlarımızı paylaşacağız
Kırmızı, acente sayısının son 5 yılda yüzde 1242 artarak büyüdüğüne dikkat çekerek, “2017 yılında 1442 acentemiz vardı. Bu sayı 2018’de 1723’e, 2019 yılında ise 1744’ e ulaştı. Bu sayıları sizlere iyi hizmet vermek için bu seviyelerde tutmak istiyoruz. Acentelerle kazan kazan ilkesinde karlarımızı paylaşacağız” dedi.