Compugroup Medical (CGM) Öğrenci İş Birliği Yıldızı Ödülünü aldı
Compugroup Medical (CGM) Öğrenci İş Birliği Yıldızı Ödülünü aldı

Compugroup Medical (CGM) Öğrenci İş Birliği Yıldızı Ödülünü aldı

T.C. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat OKTAY'ın katılımıyla 22 Ekim 2019 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kongre Merkezi’nde gerçekleşen YTÜ Akademik Yılı Açılış Töreni’nde, “Yıldız Teknopark Teknolojinin Yıldızları” Ödülleri sahiplerini buldu.

Yıldız Teknopark’ın bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Teknolojinin Yıldızları Ödülleri, ‘Kuluçkanın Yıldızları’ ve ‘Teknopark’ın Yıldızları’ olarak 2 farklı kategoride sahipleriyle buluştu. Teknolojinin Yıldızları Ödülleri alanında “Öğrenci İş Birliği Yıldızı” Ödülüne COMPUGROUP MEDICAL (CGM) layık görüldü.

İnovasyon alanındaki en başarılı firmaların ödüllendirildiği törende firmalar ödüllerini YTÜ Rektörü Prof. Dr.Bahri Şahin ve Yıldız Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner’in elinden aldı. CGM İnsan Kaynakları Müdürü Özge Aktan, layık görüldükleri bu ödüle ilişkin büyük gurur duyduklarını ifade ederken; “Meslek lisesi öğrencisi ve devamında üniversite öğrencisi olacak genç bir kuşağımız var. Aydınlık yarınlarımızın teminatı olan bu kuşak, geleceğe umutla bakarak, kendimizin ve ülkemizin gelişimine katkı yapacak çağdaş bir eğitime de ihtiyaç duymaktadır. İşte tam da bu noktada CGM geleceğimize yön verecek genç kuşaklara her türlü katkıda bulunarak; aklını, özgür iradesiyle modern bilimi öne çıkaran bireyler yetiştirme çabasındadır. Unutulmasın ki, yarınlarımızın teminatı çağdaş bilimle donanmış genç nesillerimizdir. Aldığımız bu ödül geçmişin başarısı değil, ülkemiz çocuklarının yarınlarına yapılan yatırımın simgesidir" dedi.