HOMER yönetim kadrosunu Nihat Zorlu ile güçlendirdi
HOMER yönetim kadrosunu Nihat Zorlu ile güçlendirdi

HOMER yönetim kadrosunu Nihat Zorlu ile güçlendirdi

HOMER, servis noktalarında boya kalitesini en üst seviyede tutabilmek için çalışma başlattı.

Bu çalışmanın boya, boya alt malzemelerinin doğru tespit edilebilmesi, boyahane eğitimleri verilmesi, boyahane verimliliklerinin ölçülmesi ve boya onarımlarının denetlenmesi başlıklarında yürütülmesi planlandı.

HOMER Genel Müdürlüğü bu konuda yaptığı araştırmalar sonunda otomotiv sektöründe boya konusunda en yetkili isimlerden biri olan Nihat Zorlu’yu Boya Eğitim ve Denetim Müdürü olarak yönetim kadrosuna dahil etti.

Nihat Zorlu Ege Üniversitesi Kimya Fakültesi’nden kimya ühendisi olarak mezun olduktan sonra 9 yıl BMC Dökümhane ve Boyahane Sorumlusu olarak çalıştı, 10 yıl süreyle STANDOX İzmir Eğitim Sorumlusu olarak eğitim verdi ve daha sonra sırasıyla DYO ve GLASURIT ürünleri satış ve pazarlamasını yapan Yaşar BASF şirketinde ve Mobihel Boya’da 5 yıl süreyle Genel Müdürlük görevini yürüttü.

Nihat Zorlu’nun tecrübesi ile boya ve boya alt malzemelerinin doğru olarak tespit edilmesi, tüm servis noktaları için toplu satın almanın gerçekleştirilmesi, böylelikle hem kalite hem de maliyet konusunda fark yaratılması sağlandı.

Aynı zamanda Zorlu’nun eğitimci kimliği ile yine tüm servis noktalarında teknik personele eğitim verilerek işçilik kalitesi konusunda da fark yaratılırken onarım sonrası yapılacak denetimlerle kalitenin devamlılığı sağlanacak.