IMC Sigorta Brokerliği 5. yılını özel bir yemekle taçlandırdı
IMC Sigorta Brokerliği 5. yılını özel bir yemekle taçlandırdı

IMC Sigorta Brokerliği 5. yılını özel bir yemekle taçlandırdı

IMC Sigorta Brokerliği, sektörde 5. yılını doldurdu. Şirket, bu özel günü anlamlı bir akşam yemeği ile taçlandırmayı tercih etti. Portaxe Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe, brokerlik tarafından sektördeki sigorta şirketleri ciddi bir katılım sağlarken, İmece Destek tarafından da sigorta şirketlerine ilave olarak sağlık kurumlarından her kademede yaklaşık 140 konuk katıldı.

IMC Brokerlik ve İmece Destek olarak 5. yıllarını kutlamaya karar verdiklerinde önce çalışma arkadaşları ile birlikte mütevazı bir yemek planladıklarını ancak daha sonra 5 yılın tüm kadro için çok fazla yaşanmışlıkla dolu olduğunu fark ettiklerini söyleyen IMC, onları her alanda destekleyen sigorta şirketlerindeki kıymetli dostları ile anlamlı bir yemek organize etmeye karar verdiklerini vurguladı.

Yemekte şirket çalışanlarının geçmiş yıllara ait fotoğraflarından bir gösterim yapıldı ve sonrasında IMC Genel Müdürü Muhittin Yurt konuşma gerçekleştirdi.

IMC Sigorta Brokerliğinin 5. yıl yemeğine katılım sayısı oldukça yüksekti. Şirket yetkilileri, bu yoğun katılımdan duydukları mutluluğu dile getirerek, katılımcılara teşekkürlerini bildirdi.