Sigorta Cini’nden günde 1,5 TL’ye Tamamlayıcı Sağlık Sigortası
Sigorta Cini’nden günde 1,5 TL’ye Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Sigorta Cini’nden günde 1,5 TL’ye Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Müşterilerinin tüm sigorta ihtiyaçlarını düşünen, düzenlediği kampanya ile SGK’lılara özel kışın en karlı teklifi Sigorta Cini’nden geliyor. Sigorta Cini, 2018 yılının ilk kampanyası “Tamamlayıcı Sağlık Sigortası” ile günde sadece 1,5 TL’ye SGK’lılara özel, anlaşmalı özel hastanelerde fark ödemeden ayrıcalıklı sağlık hizmetleri sunuyor. Üstelik Sigorta Cini’nden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptıran herkese diş hekimi muayenesi eşliğinde diş temizliği ve bakımı hediye ediliyor.

Sigorta Cini, yılın ilk çeyreğinde geçerli olacak, ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ kampanyası ile poliçenin alındığı sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu özel hastanelerde fark ücreti ödemeden tedavi olma imkânı sunuyor.

Günde 1,5 TL’ye ayrıcalıklı hizmet

Özel sağlık kurumlarında SGK kapsamında sağlanan ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’, herkese sağlık dolu bir gelecek yaratma fırsatı sunuyor. Her ailenin hayatın beklenmedik olaylarına karşı güvence altında olması gerektiği inancıyla hizmet veren Sigorta Cini, ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ ile sağlığınızı güvence altına alıyor.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın sunduğu avantajlar arasında on defa arası ücretsiz ayakta tedavi, limitsiz yatarak tedavi, doğum teminatı ve yenileme garantisinin yanı sıra hafta sonu tedaviyi de içeriyor. Tüm bu avantajlara ek olarak Sigorta Cini Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptıran müşterilerine poliçe kapsamında yıllık bir defaya mahsus olmak üzere diş hekimi muayenesinde diş röntgen filmi, diş temizliği ve bakımını hediye ediyor. Bununla birlikte, SGK ile anlaşmalı hastanelerin ve doktorlarının bu ürüne sahip sigorta şirketi ile de anlaşmalı olması gerekiyor.