Sigortam.net, Bakırköy Basket’in ana sponsoru oldu
Sigortam.net, Bakırköy Basket’in ana sponsoru oldu

Sigortam.net, Bakırköy Basket’in ana sponsoru oldu

Sigortam.net, Türkiye’de basketbol altyapısına destek olmak ve gençlerin bu spora özendirilmesini desteklemek amacıyla Bakırköy’ün ilk profesyonel basketbol kulübü Bakırköy Basket’in forma ve isim sponsorluğunu üstlendi.

Sigortam.net ve İstanbul’un en köklü ve gelişmiş ilçelerinden Bakırköy’de faaliyet gösteren ilk profesyonel basketbol kulübü Bakırköy Basket arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Sigortam.net CEO’su Tahsin Gürdoğan ve Bakırköy Basket Kulübü Başkanı Murad Geyimci’nin katıldığı törenle imzalanan sözleşme kapsamında Sigortam.net takımın forma ve isim sponsorluğunu üstlendi.

Gürdoğan: “Gençlerin spora özendirilmesi, sağlıklı, bilinçli ve güvenli nesiller için çok önemli”

Sigortam.net CEO’su Tahsin Gürdoğan, sponsorluğa ilişkin değerlendirmesinde, “Sigorta sektörünün online platformdaki öncüsü olarak ürün ve hizmetlerimizin yanı sıra toplumsal yaşama katkı sağlayacak çalışmalarda da güçlü bir şekilde var olmak için çalışıyoruz. Genç ve dinamik bir nüfusa sahip ülkemizde gençlerin spora özendirilmesi, daha sağlıklı, bilinçli ve geleceğe güvenen nesillerin yetiştirilmesi açısından çok önemli. Bir takım oyunu olan basketbol bu anlamda önemli bir potansiyel sunuyor. Bu nedenle ‘spora katkı için sporcuya yatırım’ anlayışıyla hareket eden ve son dönemdeki artan başarı grafiğiyle dikkat çeken Bakırköy Basket takımı ile bir araya geldik. Bakırköy Basket ve Sigortam.net’in güç birliğinin basketbol altyapısına ve sporun gelişimine büyük katkı sunacağına inanıyorum. Sigortam.net Bakırköy Basket’in gelecek dönemdeki başarı yolculuğunda bizimle birlikte olan tüm takım yöneticilerine, oyuncularına ve taraftarlarına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Geyimci: “Amacımız Türk basketboluna ve Türk sporcusuna yatırım yapmak.

Sigortam.net Bakırköy Basket Kulübü Başkanı Murat Geyimci ise, “Yönetim olarak amacımız Türk basketboluna ve Türk sporcusuna yatırım yapmak. Bu yolda bize destek veren İLAB Holding ve Sigortam.net ailesine teşekkürlerimizi sunuyorum. İnanıyorum ki uzun süren bir birlikteliğe imza atacağız.” dedi.

Sigortam.net Bakırköy Basket’in başarı grafiği

2017-2018 sezonu itibariyle Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele etmeye başlayan Sigortam.net Bakırköy Basket, A takım ve alt yaş kategorilerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Federasyon Kupası 2017’de 5 maçta aldığı 4 galibiyetle grup lideri olarak adını son 8 takım arasına yazdıran Sigortam.net Bakırköy Basket, TBL’de geride kalan 13 haftada 5 galibiyet alarak 14. sırada bulunuyor.