ERGO’dan KOBİ’lere geniş teminatla hızlı çözüm
ERGO’dan KOBİ’lere geniş teminatla hızlı çözüm

ERGO’dan KOBİ’lere geniş teminatla hızlı çözüm

ERGO Türkiye, global ağından aldığı deneyim ve bilgi birikimiyle geliştirdiği “ERGO KOBİ İş Yeri Paket Sigortası” ile hem İş Ortaklarının hem de KOBİ’lerin hayatını zenginleştiriyor.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan araştırmalara göre Türkiye’de 2 milyondan fazla işletme bulunmakta ve bu işletmelerin %90’dan fazlasını KOBİ’ler oluşturmaktadır. Yarattıkları iş hacmi ile KOBİ’ler istihdama olan katkıları, üretimdeki payları ve değişen piyasa koşullarına hızlı uyum yetenekleri ile ülke ekonomisine önemli katkı sağlamaktadır. Bu öngörüyle ERGO Türkiye, KOBİ’lere destek olmak amacıyla geliştirdiği yeni ürünü “KOBİ İş Yeri Paket Sigortası’nı iş ortaklarının hizmetine sunuyor.

ERGO Türkiye, iş ortaklarından aldığı geri bildirimler ile mevcut ürününün özelliklerini geliştirerek, yeni “KOBİ İş Yeri Paket Sigortası” ürünü ile KOBİ’lerin yanında olmaya devam ediyor.

Geniş Teminat Kapsamıyla Birlikte Ücretsiz Asistans Hizmetleri

“ERGO KOBİ İş Yeri Paket Sigortası”  ürünü geniş teminat seçenekleri sunarak yangın, hırsızlık,  doğal afetler, komşulara, kiracılara ve maliklere verilecek zararlar, iş durması, sel ve su baskını, cam kırılması ve elektrik hasarları dâhil olmak üzere birçok riske karşı iş ortaklarına kapsamlı bir hizmet sunuyor. Bunlarla birlikte söz konusu ürün, elektronik cihaz ve makinelerde meydana gelen zararlar ile 3. şahısların ve çalışanların başlarına gelebilecek zararları da teminat altına alıyor.

Yangın, Mühendislik ve Sorumluluk kategorilerinde sunulan pek çok teminata ek olarak, ERGO Türkiye’yi tercih eden KOBİ’ler bu ürün ile Dâhili Su Tesisatı, Elektrik Tesisatı, Çilingir Hizmeti, Cam hasarları, Doktor/Ambulans ile İş Güvenliği Hizmetleri gibi çeşitli Asistans Hizmetlerinden de poliçeleri kapsamında ücretsiz faydalanabiliyor.

ERGO Türkiye’nin acente ve müşteri odaklı yaklaşımıyla geliştirilen “KOBİ İş Yeri Paket Sigortası” ürünü, aynı zamanda otorizasyon süreçlerini minimuma indirerek iş ortaklarının zamandan tasarruf etmelerini de sağlıyor.