Ray Sigorta'dan AURA Ferdi Kaza Sigortası
Ray Sigorta'dan AURA Ferdi Kaza Sigortası

Ray Sigorta'dan AURA Ferdi Kaza Sigortası

Aura Sigortası ferdi kaza; tehlikeli hastalıklar ve ikinci görüş hizmetini tek bir poliçede birleştiren bir ferdi kaza sigortasıdır. 

Aura, sizleri sigorta dönemi boyunca maruz kalabileceğiniz kazaların neticelerine karşı korur. 

Aura Sigortası poliçe yapısı olarak birçok avantaj sunmaktadır. Bunlar;

  • Normal bir ferdi kaza sigortasına göre daha kapsamlı bir sigorta yaptırabilmek,

  • Ferdi kaza sigortası ile birlikte tehlikeli birçok hastalığa karşı da koruma sağlanması,

  • Kredi kartınızla, aylık düşük prim tutarlı ile taksitli ödeme yapmak.

Tehlikeli Hastalıklar Kapsamına Hangi Durumlar Dahildir?

Tehlikeli Hastalıklar teminatı ile aşağıda belirtilen hastalıklardan herhangi birinin tıbbi teşhisi durumunda poliçe üzerinde yaza tazminat bedeli sigortalıya ödenir.

  • Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)

  • İnme – Felç
  • Kanser
  • Böbrek Yetmezliği
  • Multiple Sclerosis (MS)
  • Organ Nakli

Teminat limitleri seçeceğiniz plana göre değişmektedir. 

Neden Ray Sigorta?

İkinci görüş hizmeti:   Sigortalının tehlikeli hastalıklar kapsamında belirtilen hastalıklarından birine yakalanması durumunda, Amerika’da görev yapan, hastalıkla ilgili doktordan alınacak ikinci görüş sigortalıya ulaştırılır.

Bu hizmet kapsamındaki süreçte koordinasyon sağlanarak, hastanın gerekli muayene ve tahlilleri ile dosya oluşturulur, ilgili doktora iletilir ve gelen cevabın da çevirisi yapılarak sigortalıya ulaştırılır.

Daha yüksek oranlarda tazminat alma imkânı:   Türkiye’deki ferdi kaza sigortalarında sakatlık oranları genel şartlar ile belirlenmiştir ve sektör genelindeki tüm ferdi kaza ürünlerinde bu oranlar uygulanır. Aura sigorta poliçesinde ise bu oranlar sektörde ilk defa artırılmıştır. Bu sayede daha yüksek oranlarda tazminat almaya hak kazanırsınız. 

Özel Şoför Hizmeti:  Sigortalı ihtiyacı halinde (yurt içi-yurt dışından gelen misafirlerin karşılanması ve transferi, yoğun iş temposu içerisinde aile bireylerinin ihtiyaç duyması, her türlü özel durum ve benzeri hallerde) veya karşılaştığı acil bir durumda (ani hastalık, yaralanma halleri) teminat limitine istinaden özel şoför hizmeti sağlanır.

Mini Onarım Donanım Hizmeti:  Konut içerisinde ihtiyaç duyulabilecek belirtilen küçük ölçekli montaj, demontaj, onarım işlemleri ile ilgili destek ve organizasyon hizmeti sağlanır.

 

Detaylar için https://www.raysigorta.com.tr/Product/Detail/11475/aura ziyaret edebilirsiniz.