GROUPAMA süper konut poliçesi halı yıkama hizmeti
GROUPAMA süper konut poliçesi halı yıkama hizmeti

GROUPAMA süper konut poliçesi halı yıkama hizmeti

Bu hizmet kapsamında poliçede adresi belirtilen sigortalı konutta bulanan 1 adet 6 metrekareye kadar makine halısını ücretsiz olarak yıkatma hakkına sahiptir.

Halı yıkama hizmeti içeriği nedir?

Bu hizmetler, poliçe dönemi içerisinde yılda bir kez ücretsiz, sadece anlaşmalı network üzerinden randevu alınması koşulu ile geçerlidir.

Belirtilen şartlara uyan halı, riziko adresinden teslim alınıp temizlenerek tekrardan ilgili adrese bırakılır. Ücretsiz yıkama şartlarına uymayan ya da birden fazla halı için indirimli fiyatlar uygulanır.

Bu hizmetlerinden nasıl yararlanabilirsiniz?

0 850 250 50 50 numaralı Groupama Müşteri Hizmetleri’ni arayıp, 1-0-3-3 ’ü tuşlayarak ya da http://www.groupama.com.tr/kombiklima/ linkine tıklayarak randevu alabilirsiniz.

HALI YIKAMA HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI

  1. a)  Her bir sigortalı yılda bir kez, 6 metrekareye kadar ücretsiz halı yıkama hakkına sahiptir. 6 metrekareden büyük olan tüm halılar için indirimli fiyatlar uygulanmaktadır.

  2. b)  Ücretsiz yıkama yapılacak halı, makine halısı olmalıdır. Halı cinsi shaggy, yün, el dokuma, ipek ve burada belirtilmeyen ancak makine cinsi halı dışında kalan tüm sigortalı talepleri indirimli olarak karşılanacaktır. İndirimli fiyatlar için halı adedi sınırı bulunmamaktadır.

  3. c)  Ücretsiz ve indirimli halı yıkama hizmeti riziko adresinde bulunan halılar için ve riziko adresinden/ adresine teslimatta geçerlidir.

  4. d)  Halı üzerinde bulunan lekelerin yıkama işlemi sonrası tamamen çıkacağına dair garanti verilmez. Lekelere daha önceden müdahale edilmiş; lekelere ve/veya halının belirli bölümlerine leke çıkarıcı, çamaşır suyu vb. kimyasal maddeler ile müdahale edilmiş olduğu durumlarda yıkama sonrası bu bölgelerden tam netice alınamaması halinde bu durumdan yıkama firması sorumlu tutulamaz.

  5. e)  Sigortalının kendisinin Groupama Sigorta Konut Bakım çağrı merkezinin onayı olmadan yararlandığı hizmetler için yaptığı ödemeleri Groupama Sigorta A.Ş.’ye rücu etme hakkı yoktur.