MAPFRE Sigorta, acenteler için MAP platformunu duyurdu
MAPFRE Sigorta, acenteler için MAP platformunu duyurdu

MAPFRE Sigorta, acenteler için MAP platformunu duyurdu

MAPFRE Sigorta Acente Portalı (MAP), tüm MAPFRE iş ortaklarının, MAPFRE operasyonel sistemlerine tek bir kullanıcı adı ve şifre ile kolaylıkla ulaşmasını sağlıyor, teklif alma ve poliçe yenileme süreçlerini hızlandırıyor.

MAPFRE Sigorta, tüm satış kanallarının süreçlerini hızlandıracak, iş akışına destek olacak ve şirketin tüm sistemlerine 7/24 kolaylıkla erişmesini mümkün kılacak bir platform olan MAPFRE Sigorta Acente Portalı (MAP) projesini hayata geçirdi.

MAP sayesinde MAPFRE’nin iş ortakları, tüm sistemlerine tek bir kullanıcı adı ve şifreyle girebiliyor;üretim, hedef gerçekleştirme, üretim sıralaması, yenileme performanslarının aylık ve yıllık değişimlerini ekranı açar açmaz görebiliyor ve detaylı raporlara tek bir butonla kolayca erişebiliyor. İş ortakları aylık kampanya sonuçlarını günlük takip edebildikleri gibi seyahat kampanyasının tüm kriterlerine göre puan durumlarını da günlük takip edebiliyor. Ayrıca otomatik olarak üretilen trafik yenileme tekliflerini yine tek ekrandan kolayca poliçe haline getirerek müşterilere poliçelerini kolayca iletebiliyorlar.

Tüm bunların yanı sıra acenteler, e-posta ile duyuruları takip etmek zorunda kalmadan, MAP sayesinde tarih ve konularına göre duyurulara tek bir yerden de erişebiliyor. Benzer şekilde, MAPFRE hakkında, ilgili satış kanalı ve bölgeye göre özelleştirilmiş tüm haberleri sürekli takip edebiliyorlar.

Acentelerin portal kullanım oranı ise yüzde 100 oldu
Platform ile ilgili açıklamada bulunan MAPFRE Sigorta Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ, “Geçtiğimiz yıl Eylül ayı itibarıyla tüm satış kanallarımızın kullanımına açtığımız, MAP’in ekranlarının tasarımı dâhil, birçok fonksiyonun geliştirilmesinde iş ortaklarımızın görüşlerini ve önceliklerini alarak, olabildiğince çevik bir şekilde geliştirmeleri planladık ve kullanıma sunduk. İş ortaklarımız için büyük kolaylık sağlayacak böyle bir projeyi hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Acente bazlı kullanım oranlarımız kısa bir sürede hızla arttı ve acentelerin portal kullanım oranı ise yüzde 100 oldu. Yayına alınmasının üzerinden sadece birkaç ay geçmiş olmasına karşın, portal içerisinde yer alan trafik hızlı teklif alanında proje açıldığı tarihten aralık sonuna kadar toplam 7 bin 206 poliçe düzenlendi. Mevcutta bulunan özellikler, MAP’in sunduğu temel hizmetlerin bir parçası. Satış kanallarımızın satışlarını artıracak en yeni fonksiyonları 2020’de sunmaya devam edeceğiz.” dedi.