EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü’nde iki üst düzey atama
EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü’nde iki üst düzey atama

EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü’nde iki üst düzey atama

Uluslararası danışmanlık ve denetim şirketi EY (Ernst& Young) Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü bünyesine, alanında tecrübeli iki üst düzey yönetici katıldı. İlhami Koç EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Şirket Ortağı olarak, Hidayet Çelikörs ise EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Yardımcı Şirket Ortağı olarak atandı.

Yönetim kadrosunu 2020 büyüme hedefleri çerçevesinde güçlendirmeye devam eden EY (Ernst & Young) Türkiye’nin Kurumsal Finansman Bölümü ekibine sektörde deneyimli iki isim katıldı. Kasım 2019 itibarıyla, İlhami Koç EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Şirket Ortağı olarak, Hidayet Çelikörs ise EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Yardımcı Şirket Ortağı olarak atandı.

EY Türkiye Ülke Başkanı Metin Canoğulları, atamalarla ilgili şunları söyledi: “EY Türkiye olarak, kurumsal finansman alanındaki tecrübe ve bilgi birikimimizle şirketler için en doğru stratejinin oluşturulmasına ve hayata geçirilmesine destek oluyoruz. Her yıl daha da büyüyen ve güçlenen ekibimize yeni katılan İlhami Koç ve Hidayet Çelikörs’ün kurumsal finansman alanında sunduğumuz hizmetlerle sektörde yarattığımız farkı yeni başarılarla taçlandıracaklarına inanıyorum. Önümüzdeki dönemde de şirketler için en iyi çözümleri oluşturarak ekonomimizin güçlenmesine katkı sağlamayı sürdüreceğiz.”

Şirketlere sermayeleri ile ilgili olarak tüm kritik aşamalarda destek olduklarını belirten EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölüm Başkanı Özge Gürsoy Büyükavşar ise şöyle konuştu: “Stratejilerin oluşturulmasından birleşme ve satın alma kararlarına, finansal yeniden yapılandırmadan proje finansmanına, gayrimenkul danışmanlık hizmetlerinden şirket değerleme hizmetlerine kadar pek çok alanda ve finansal durum tespiti süreçlerinin yönetiminde alanında uzman ve tecrübeli ekiplerimizle şirketlerin yanındayız. Müşterilerimizle bu yolculuğun bir parçası olmaktan ve onlar için değer yaratmaktan mutluyuz.”

2018-2019 mali yılında yönetim kadrosunu güçlendiren EY Türkiye’nin Ortak ve Yardımcı Ortaklardan oluşan 79 kişilik bir yönetim kadrosu bulunuyor. Hizmet verdiği Bağımsız Denetim, Danışmanlık, Kurumsal Finansman ve Vergi alanlarında dinamik büyüme çizgisini koruyan EY Türkiye, yakın gelecekte dünya genelindeki diğer EY ofislerine de Türkiye merkezli olarak hizmet ihraç etmeyi planlıyor.