Chubb olarak ''riske özel'' sigorta çözümleri sunuyoruz
Chubb olarak ''riske özel'' sigorta çözümleri sunuyoruz

Chubb olarak ''riske özel'' sigorta çözümleri sunuyoruz

Chubb Türkiye Ülke Başkanı Emre Buğday; “Chubb Türkiye olarak iş yapma ve risk değerlendirme felsefemiz 15 yıldır hiç değişmedi: Chubb bir underwriting şirketi, her riski ayrı ayrı değerlendiriyor ve riske özel, kişiye özel sigorta çözümleri sunuyoruz. Her zaman riskleri doğru fiyatlandırma prensibiyle hareket ediyoruz, ancak riskleri ölçmenin ve değerlendirmenin fiyattan çok daha önemli olduğuna inanıyoruz.

Brokerler ile güçlü iletişim

Çok sayıda broker ve acente ile çalışıyoruz. Broker ve acentelerimizin, müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarına en doğru şekilde cevap verebilmeleri için, sunduğumuz ürün ve hizmetleri tanımaları önemli. Broker ve acentelerimizle her daim yakın temas halindeyiz. Yüz yüze görüşmelerde veya düzenlediğimiz Chubb Akademi webinarlarında çözüm ortaklarımızla bir araya geliyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz.

Risk değerlendirmesinde teknoloji etkisi

Risk değerlendirmesi ve fiyatlandırması son yıllarda teknoloji ve dijitalleşmenin etkisiyle önemli ölçüde değişti. Chubb olarak hem çözüm ortaklarımıza hem müşterilerimize dijital ve teknolojik inovasyonlarla daha iyi ürünler ve hizmet sunabilmek için sürekli çalışıyoruz. Chubb’ın global deneyimini, 54 ülke ve bölgeye yayılan ağını, yereldeki uzmanlarımızın deneyimini teknolojiyle harmanlıyoruz. Chubb’ı öne çıkaran, çok uluslu program kapasitemiz ve finansal gücümüz.

İş dünyasının ve sigortacılığın geleceğini şekillendirebilecek tüm alanlara bakıyoruz ve acentelerimiz ile brokerlerimizin en önemli çözüm ortaklarımız olacağına inanıyoruz.”