''Sigorta Satışında İnsan Dokunuşu Şart''
''Sigorta Satışında İnsan Dokunuşu Şart''

''Sigorta Satışında İnsan Dokunuşu Şart''

"Günümüz dünyası teknolojiyle kolaylaşıyor olsa da satış; emek ve enerji gerektiren bir süreçtir." – Mert Yurtaçan, Yurtaçan Sigorta Genel Müdürü

Dijital çağa hızla uyum sağlarken, Yurtaçan Sigorta’nın Genel Müdürü Mert Yurtaçan, sigortacılığın dijitalleşme sürecinde bile kişisel dokunuşun önemini vurguluyor. Pandemi sonrası uzaktan toplantılar ve dijital iletişim, sigorta dünyasında devrim yarattı, ama Mert Yurtaçan, bu yeniliklerin ötesinde, yüz yüze iletişimin gücüne inanmaya devam ediyor.

Yüz Yüze İletişim: Satışın Gizli Gücü

Teknolojinin sunduğu kolaylıklar harika, ama Yurtaçan Sigorta Genel Müdürü, yüz yüze iletişimin satışta hala kritik bir rol oynadığını savunuyor. "Toplantılarımızı fiziksel ortamda yapmaya özen gösteriyoruz. Satış, anlık jestlerin, mimiklerin ve dokunuşların önem taşıdığı bir alan. Teknoloji her şeyi kolaylaştırabilir, ama insan dokunuşu olmadan gerçek bağlantıyı kurmak zor" diyor Yurtaçan.

İletişimde Kalite: Kopya Değil, Özgünlük

Sigorta sektöründe iletişim kalitesiyle ilgili dikkat çekici bir eleştiri yapan Yurtaçan, "Genel olarak sigorta sektöründeki iletişim kalitesini yeterli bulmuyorum. Çoğu zaman sektörde kopyala-yapıştır yaklaşımlar görmekteyiz. Bu sektörü 'Copy-Paste' olarak tanımlayabilirim" ifadelerini kullanıyor. Yurtaçan Sigorta, bu alanda özgün ve yenilikçi bir yaklaşımı savunarak farkını ortaya koyuyor.

Dijital ve Gelenekselin Harmanı

Dijitalleşme rüzgarına kapılmadan, güçlü bir acentelik yapısı sunan Yurtaçan Sigorta, hem büyük kurumsal firmalara hem de küçük bireysel işlere yönelik esnek çözümler sunuyor. "Sektörün ihtiyacına göre çözümler üretiyoruz. Büyük firmalara da, küçük bireysel işlere de hitap edebiliyoruz. En büyük avantajımız, duruma göre esnek hareket edebilen dinamik yapımız."

Yurtaçan Sigorta: Geleceğin Sigortacılığına İmza Atıyor

Yurtaçan Sigorta, dijitalleşme sürecini ve geleneksel değerleri harmanlayarak, sektördeki dönüşümün öncüsü olmaya devam ediyor. Mert Yurtaçan ve ekibi hem teknolojiyi hem de insan dokunuşunu ustaca birleştirerek müşteri memnuniyetini ve sektördeki yerlerini güçlendirmeyi sürdürüyor.