Büyük İndirim Kampanyası’ndan Yararlanalar Yaza Daha Şanslı Giriyor!
Büyük İndirim Kampanyası’ndan Yararlanalar Yaza Daha Şanslı Giriyor!

Büyük İndirim Kampanyası’ndan Yararlanalar Yaza Daha Şanslı Giriyor!

Bu kampanya ile birlikte 4 Haziran – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında, yeni iş olarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Poliçesi veya Modüler Sağlık Sigortası Yatarak Tedavi modülü satın alacak müşterilerimiz %20 indirim kazanıyor.

Kampanya Koşulları
**Kampanya, 4 Haziran-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Allianz Sigorta’dan yeni iş olarak Bireysel Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ve Modüler Sağlık Sigortası alacak olan sigortalılarımız için geçerlidir.
**Başka bir sigorta şirketinde mevcut poliçesi olup Allianz’dan Modüler Sağlık Sigortası veya Tamamlayıcı sağlık sigortası almak isteyen müşterilerimiz için hasarsızlık indirimi hakketmiş olma şartı aranmaktadır.
**Sadece ilk yıl primine özel olarak TSS’de %20, Modüler Sağlık Sigortasında ise Yatarak Tedavi modülünde %20 indirim uygulanacaktır.
**Modüler Sağlık Sigortası ürünümüzde Yatarak Tedaviye ek olarak Ayakta Tedavi ve Doğum gibi diğer teminatlar da alındığında; toplam ürün içeriğinde sadece Yatarak Tedavi teminatında %20 indirim uygulanacaktır. Yatarak Tedavi priminin toplam primdeki ağırlığına bağlı olarak ortalama indirim %20’nin altında olabilecektir.
 
Detaylar için: 
https://www.allianz.com.tr/tr_TR/faaliyetlerimiz/kampanyalar/allianz-buyuk-indirim-kampanyasi.html