Herkese İyi Gelecek Çünkü Kaybetmek Yok
Herkese İyi Gelecek  Çünkü Kaybetmek Yok

Herkese İyi Gelecek Çünkü Kaybetmek Yok

Siz de kasko ve konut sigortası ihtiyaçlarınız için bu fırsatı kaçırmayın.

Anadolu Hayat Emeklilik müşterilerinin 31 Aralık 2024 tarihine kadar, Anadolu Sigorta’dan ferdi olarak satın alacakları Birleşik Kasko Sigortası’nda %5, Elektrikli Araç Kasko Sigortası’nda %5, Yeni Nesil Konut Paket Sigortası’nda %15 ve Modüler Konut Paket Sigortası’nda %35 indirim hakkı bulunmaktadır.

Kampanya Detayları:

1. Kampanya 1 Ocak – 31 Aralık 2024 tarihleri arasında belirtilen poliçeleri satın alan bireysel müşteriler için geçerlidir.
2. HSBC Bank A.Ş. ve Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. kanalları hariç olmak üzere şirketimizden satın alınmış ve en az bir düzenli katkı payı/primi ödenmiş otomatik katılım sözleşmesi de dahil bireysel emeklilik sözleşmesi veya sadece yaşam teminatlı sigorta, karma sigorta, birikimli hayat sigortası veya gelir sigortası poliçesi bulunan müşterilerimiz kampanya indirimlerinden faydalanabileceklerdir.
3. İndirimden faydalanabilmek için, müşterilerimizin sigortayı satın aldıkları acenteye Anadolu Hayat Emeklilik müşterisi olduklarını beyan etmesi gerekmektedir.
4. Birleşik Kasko Sigortası (701) ve Elektrikli Araç Kasko Sigortası (760) poliçelerinde indirim kasko kullanım şekli hususi otomobil olan araçlar için uygulanacaktır.
5. Yeni Nesil Konut Sigortası (732) ve Modüler Konut Sigortası (722) poliçelerinde kampanya kapsamında prim indirimi belirli teminatlarda uygulanabilmektedir.
6. Söz konusu indirimler başka kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.
7. Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. ve Anadolu Sigorta mükerrer veya kötü niyetli katılımları herhangi bir gerekçe belirtmeksizin eleme hakkına sahiptir.
8. Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. ve Anadolu Sigorta kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. ve Anadolu Sigorta kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya değiştirme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda yeni koşullar ve/veya durdurma kararı Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. tarafından duyurulacaktır.
9. Katılımcılar, kampanyaya katılmakla, işbu kullanım koşullarını okuduklarını, anladıklarını ve kuralları tamamen kabul etmiş olduklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler.