Unico Sigorta Çalışanları ve İstanbul Acenteleri ile iftarda buluştu
Unico Sigorta Çalışanları ve  İstanbul Acenteleri ile iftarda buluştu

Unico Sigorta Çalışanları ve İstanbul Acenteleri ile iftarda buluştu

Tüm süreçlerini değer bilmek ve güven vermek anlayışıyla yürüten Unico Sigorta, çalışanları ve İstanbul acentelerinin katıldığı bir iftar düzenledi. Yaklaşık 450 kişinin bir araya geldiği davete, konuk konuşmacı olarak Prof. Dr. Özgür Demirtaş katıldı.

Unico Sigorta, 250 çalışanı ve İstanbul acenteleriyle Ramazan ayının bereketi ve paylaşım ruhuyla bir araya geldi. Unico Sigorta’nın geleneksel iftar yemeğinde buluşan acenteler, “Sürekli Gelişim” temasına odaklanan yeni iş planı dönemini de değerlendirdi. Yemeğin ardından konuk konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Özgür Demirtaş ise, Unico Sigorta Sigorta Sürekli Gelişim Sohbetleri’nin ilk konuğu olarak kurumların ve bireylerin finansal sürdürülebilirlikleri için dikkat etmesi gerekenleri anlattı.  

2024’ü “Yatay İletişim, Teknolojik Gelişim” yılı olarak ilan ettiklerini vurgulayan Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler, “İftar sofraları, birlikte olmanın, dayanışmanın ve sevginin simgesidir. Paylaşmanın ve yenilenmenin bereketiyle dolu Ramazan Ayı’nda, kurum hedeflerimizi ve istikrarlı büyüme grafiğimizi hayata geçiren kıymetli çalışanlarımız ve acentelerimiz ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle, deprem felaketiyle sarsılan vatandaşlarımızı unutmadığımızı ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek için; Hatay ve İskenderun’daki depremzedelere de iftar yemeği sunduk” dedi.

İstanbul acenteleri ile uzun zaman sonra bir araya gelmiş olmaktan duyduğu memnuniyetin altını çizen Güzeler, sözlerini “2023 yılında sağladığımız büyüme ivmesini 2024’te de heyecan verici projelerle devam ettireceğiz. Başarıları daha da ileriye taşıyabilmemiz için sürekli olarak yenilenmeye ve gelişmeye devam edeceğiz” diyerek sürdürdü.

Gecenin devamında Unico Sigorta Sürekli Gelişim Sohbetleri’nin ilk konuğu olarak sahne alan Prof. Dr. Özgür Demirtaş; Amerika, Avrupa ve Türkiye ekonomisinin son 10 yılını değerlendirerek, Acentelere finansal ön görü sağlayabilmek için takip etmeleri gereken parametreler konusunda ipuçları verdi. 

Prof. Dr. Özgür Demirtaş “Bilim, Ekonomi, Finans, Gelecek ve Siz” konulu konuşmasının devamında katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayan Demirtaş, “Bugün burada enerjisi ve finansal bilinci oldukça yüksek bir kitle ile karşılaşmış olmak beni çok mutlu etti. Hem gelen sorular hem de aktif dinleyicilikleri ile Unico Sigorta çalışanları ve iş ortakları ile çok keyifli bir akşam geçirdik. Yeniden görüşebilmek dileğiyle…” diyerek sözlerini sürdürdü.