AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler Şampiyonu Halkbank Oldu
AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler Şampiyonu Halkbank Oldu

AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler Şampiyonu Halkbank Oldu

AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley final karşılaşması, Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda heyecanlı bir mücadeleyle sonlandı. Müsabakada Halkbank, Arkas Spor’u mağlup ederek şampiyon oldu.

26 - 27 Mart tarihlerinde Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda gerçekleştirilen AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley finalinde Halkbank ve Arkas Spor karşı karşıya geldi. Turnuva boyunca etkileyici performansıyla dikkat çeken Nimir Abdel-Aziz turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi. 

AXA Sigorta üst yönetiminin katıldığı ödül töreninde takımlara madalyalarını AXA Sigorta Hasar Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Eray Kangal, AXA Sigorta Çözüm Merkezi Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Can Ulusoy, AXA Sigorta Hukuk, Uyum ve Kurumsal Sorumluluk Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Onur Koçkar ve AXA Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Yavuz Ölken takdim etti. AXA Sigorta çalışanlarının ve acentelerinin de sporcuları coşkuyla desteklediği turnuvaya katılan tüm seyirciler, kurulan taraftar eğlence alanında AXA Sigorta’nın ödüllü oyunlarında keyifli anlar yaşadılar. 

AXA Sigorta, Türkiye’de sporun milyonlarca kişiye ulaşması için desteklerine hız kesmeden devam ediyor… 

Türkiye’de 130 yılı aşkın süredir sigorta sektörüne öncülük eden AXA Sigorta, “İnsanlığın gelişmesi adına insanlar için değerli olanı korumak” amacıyla Türk sporuna desteğini sürdürüyor. 2018 yılından bu yana Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile ‘Değerler Ortaklığı’ bulunan AXA Sigorta, bu yıl da yine hem kadın hem de erkek Kupa Voley organizasyonlarının isim sponsorluğunu üstlendi.