Kendine İyi Bak Sağlık Kampanyası
Kendine İyi Bak Sağlık Kampanyası

Kendine İyi Bak Sağlık Kampanyası

30 Haziran'a kadar Bireysel Sağlık Sigortası'nın Hesaplı, Hesaplı, Hesaplı Plus ve Hesaplı Maksi paketlerinden birinde yeni sigortalımız olan 18 – 35 yaş aralığındaki gençler, 500 TL değerinde Pazarama hediye çeki kazanıyor. Akıllı bileklikten kablosuz kulaklığa dilediği ürünü Pazarama'dan alırken güle güle harcıyor!

  • Kendine İyi Bak Kampanyası, poliçe düzenleme tarihi 01.05.2023 – 30.06.2023 tarihleri arasında olan yeni Bireysel Sağlık Sigortası poliçelerinde Hesaplı, Hesaplı Plus, Hesaplı Maksi paketlerinde geçerlidir.
  • Sigorta ettirenin bireysel müşteri olduğu poliçelerde, 18-35 yaş aralığındaki yeni sigortalılar için geçerlidir.
  • Anadolu Sigorta'dan düzenlenecek yeni poliçeler için geçerlidir. Anadolu Sigorta'dan devam eden yenileme kapsamındaki poliçelerde geçerli değildir. 
  • Anadolu Sigorta'da ilk kez Bireysel Sağlık Sigortası kapsamına alınacak olan 18-35 yaş aralığındaki yeni sigortalılar için geçerlidir. Anadolu Sigorta'da devam eden sağlık poliçesi bulunan sigortalılar ve kurumsal sağlık poliçesi kapsamında olup bireysel poliçeye geçecek olan sigortalılar kampanyaya dahil değildir.
  • Bireysel Sağlık Sigortası'nın Standart, Standart Plus, Elit, Elit Plus paketleri ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası poliçeleri kampanya kapsamında değildir.  
  • Kampanya koşullarını sağlayan müşterilerimizin Pazarama Online Alışveriş'te kullanabilecekleri indirim kodları, poliçelerinin iptal edilmemiş olması koşuluyla, şirketimizde kayıtlı doğrulanmış cep telefonu numaralarına SMS ile iletilecektir. Mayıs ayında düzenlenmiş kampanya kapsamında poliçeler için hediye çekleri 15-16 Haziran 2023 tarihlerinde, Haziran ayında düzenlenmiş kampanya kapsamında poliçeler için hediye çekleri 6-7 Temmuz 2023 tarihlerinde iletilecektir.

 

Detaylar için Tıklayın!