Axa Global CEO'su Thomas Buberl'den Deprem Sonrası Türkiye Ziyareti
Axa Global CEO'su Thomas Buberl'den Deprem Sonrası Türkiye Ziyareti

Axa Global CEO'su Thomas Buberl'den Deprem Sonrası Türkiye Ziyareti

Ülkemizi derinden yaralayan deprem felaketinin ardından nakdi ve ayni yardımlarına devam eden AXA Sigorta, çalışanlarının da katkılarıyla yaşanan bu zorlu dönemin atlatılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. AXA Sigorta çalışanları, AXA Tüm Kalplerde gönüllüleri, AXA Grubu ülkelerinin çalışanları ve bağlı şirketlerin kampanya desteklerine ek olarak AXA Grubu’nun üst düzey yöneticileri ayrıca manevi desteklerine de devam ediyor.

AXA Global CEO’su Thomas Buberl ve AXA Madrid International Hub Genel Müdürü Nuria Fernandez Paris, geçmiş olsun dileklerini birinci ağızdan sunmak için şirketin genel müdürlük binasında AXA Sigorta çalışanları ile bir araya geldi. Ekip yöneticileriyle toplantılar düzenleyip depremin etkilerini dinleyen, bugüne kadar yapılanlar ve yapılacaklar hakkında detaylı bilgi alan AXA Global CEO’su Thomas Buberl, daha sonra genel müdürlük binası terasında tüm AXA Sigorta çalışanlarının olduğu bir toplantıya katıldı. Deprem sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımız için derin üzüntü duyduğunu dile getirerek konuşmasına başlayan Buberl, Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zorlu dönemde OneAXA dayanışma ruhuyla hem ülkemizin hem de çalışanlarının yanında olduğunu dile getirdi. Afet haberini aldığı ilk andan itibaren AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken ile birebir iletişimde olan ve AXA Grubu şirketlerini de destek için harekete geçiren Thomas Buberl, AXA Sigorta’nın süreçte gerçekleştirdiği yardımlardan, müşterilerine bağlılığından, sahada yürüttüğü çalışmalardan çok etkilendiğini ve gurur duyduğunu belirtti. Ayrıca AXA Sigorta’nın başarılı geçen 2022 yılı için ekibe tebriklerini sunan AXA Global CEO’su Thomas Buberl sözlerine Türkiye için büyük hedefleri olduğunu ve önümüzdeki yıllarda daha da ileriye gideceklerine inandığını ekleyerek devam etti. Türkiye’de gerçekleştirilen güçlü finansal performans, yaratıcı çözümler, müşteri - acente - çalışan odaklı sadeleşmiş çözümleri benimseyen veri temelli iş yönetim anlayışını takdirle karşıladıklarını dile getiren Buberl, gelecek için sürdürülebilir gelişim ve büyüme tutkusunu desteklediklerini, bu kapsamda AXA acentelerine, tüm dağıtım kanallarına, çalışanlarına, yönetimine çok güvendiklerinin altını çizdi. Konuşmasının ardından AXA Sigorta çalışanlarının tüm sorularına içtenlikle cevap veren Buberl, ekiple birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi. Ziyaretinde AXA Milyonerler Kulübü İstanbul Acenteleri ile de bir araya gelen Thomas Buberl, iş ortaklarına taziyelerini sundu ve tüm katılımcılarla tek tek sohbet etti.

Deprem felaketinin ardından maddi, manevi destekleri ve ziyaretleri için AXA Global CEO’su Thomas Buberl ve AXA Madrid International Hub Genel Müdürü Nuria Fernandez Paris’in yaklaşımlarından mutluluk duyduğunu dile getiren AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken ziyaretle ilgili görüşlerini paylaştı: “İçinde bulunduğumuz bu zorlu dönemde global yöneticilerimizin ülkemizi ziyaret etmesi bizi çok mutlu etti. AXA Sigorta olarak afetin ilk gününden itibaren aldığımız hızlı aksiyonlar Grup tarafından da ilgi ile takip edildi. Bugün ise yapılan birebir ziyaretleri sayesinde bir kez daha yalnız olmadığımızı hissettik. Çalışma arkadaşlarımız, acentelerimiz ve müşterilerimiz adına bu samimi ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Değerli rehberlikleri sayesinde sıkça dile getirdikleri birlikteliğimizi korumaya devam edeceğiz.” 

AXA Türkiye’nin bağlı olduğu AXA Madrid International Hub Genel Müdürü Nuria Fernandez Paris, AXA Global CEO’su Thomas Buberl ile birlikte gerçekleştirdikleri Türkiye ziyareti hakkında sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Yaşanan depremin ardından Türkiye’ye yönelik dayanışma çabaları ve destekleri için Buberl’e teşekkür ederek ziyaretin AXA Türkiye ekibine güç verdiğini belirten Paris, yorulmak bilmeyen ve müşterilerine daha iyi hizmet vermeye her zaman hazır olan AXA Sigorta ekibiyle gurur duyduğunu belirtti.