Anadolu Sigorta’dan Gençlere Sağlık Sigortasında Yüzde 50 İndirim Fırsatı
Anadolu Sigorta’dan Gençlere Sağlık Sigortasında Yüzde 50 İndirim Fırsatı

Anadolu Sigorta’dan Gençlere Sağlık Sigortasında Yüzde 50 İndirim Fırsatı

Anadolu Sigorta, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nda ve yatarak tedavi teminatı içerikli Hesaplı Sağlık Sigortası’nda gençlere yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Anadolu Sigorta’dan ilk defa sigorta yaptıracak 20-35 yaş arası gençler, 16 Aralık tarihine kadar kampanyadan faydalanabilecekler.

Farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun alternatifler sunmayı hedefleyen Anadolu Sigorta, Anadolu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nda ve sadece yatarak tedavi teminatı içerikli Hesaplı Sağlık Sigortası’nda gençlere yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Ekim ayında başlayan ve 16 Aralık’a kadar geçerli olan kampanya ile Anadolu Sigorta’dan ilk defa sağlık sigortası yaptıracak 20-35 yaş arasındaki gençler, uygun fiyatlarla sigortalı olabilecekler. 

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nda hem yatışlı hem de yatışlı ve yatışsız teminatlı poliçelerde uygulanan kampanya, Bireysel Sağlık Sigortası’nda ise sadece yatarak tedavi teminatını kapsayan Hesaplı Sağlık paketi için geçerli.

“Sigortacılıkta farkındalığın artması için çalışıyoruz”

Sağlık sigortaları alanında ürünleri güncel müşteri ihtiyaçlarına uygun olarak her geçen gün geliştirmeye devam ettiklerini söyleyen Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Kerem Erberk, “Teminat çeşitliliğinin, anlaşmalı sağlık kurumlarının ve sigortalıların bütçesine uygun seçenekler sunulmasının önemi artmaya devam ediyor. Şirket olarak biz de bu konularda birçok çalışma yapıyoruz. Bu süreçte özellikle Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sunduğu avantajlarla öne çıkan ürünlerden. Özel kurumlarda sağlık hizmeti alırken ihtiyaç duyulan teminatların, daha uygun primlerle karşılanabilmesini sağlayan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’na gerçekleştirilecek yatırımın sigortacılıkta farkındalığın artmasında önemli olduğunu düşünüyoruz. Sağlık sigortaları belki de hayatın en zorlu risklerine karşı güvence altında olmak ve onlara hazırlıklı olmak demek. Bu bağlamda, gerçekleştirdiğimiz kampanyalarla sağlık sigortası ürünlerimizi daha fazla kişiyle buluşturmaya çalışıyoruz. Genç Sağlık kampanyamız da bunlardan biri.” dedi.

Kampanya hakkında detaylı bilgi için https://www.anadolusigorta.com.tr/kampanyalar-firsatlar/genc-saglik-kampanyasi adresini ziyaret edebilirsiniz.