Türkiye Sigorta, ESİB ile Esnaf Eğitimlerine Devam Ediyor
Türkiye Sigorta, ESİB ile Esnaf Eğitimlerine Devam Ediyor

Türkiye Sigorta, ESİB ile Esnaf Eğitimlerine Devam Ediyor

Gücünü adından alan Türkiye Sigorta, Esnafın Sigorta ve Risk Yönetimi Bilincini Güçlendirme Eğitimleri (ESİB) projesinin sponsorluğu kapsamında, ‘devlet destekli alacak sigortaları’ üzerine verdiği eğitimle, esnaf ve zanaatkârlarla buluşmaya devam ediyor.

Türkiye Sigorta, sigorta okuryazarlığını toplumun her kesimine yaymak için tüm hızıyla çalışıyor. Bu kapsamda Türkiye Sigorta, sponsoru olduğu Esnafın Sigorta ve Risk Yönetimi Bilincini Güçlendirme Eğitimleri (ESİB) projesinde verdiği eğitimlere bir yenisini daha ekledi. Bakırköy İSTESOB’da (İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği) düzenlenen yeni programda, esnaf ve zanaatkârlar Türkiye Sigorta Pazarlama Uzmanı Burak Korkusuz ve Türkiye Sigorta Finansal Sigortalar Uzman Yardımcısı Umur Kocatepe’den ‘devlet destekli alacak sigortaları’ üzerine ücretsiz eğitim alarak potansiyel risk ve tehditler hakkında bilgi sahibi oldular.

Sigorta okuryazarlığının yaygınlaşması amaçlanıyor

Sigorta okuryazarlığının toplumda yaygınlaşması için sigorta sektörünün en geniş katılımlı eğitim seferberliği olarak planlanan ESİB’de, risk yönetimi eğitiminin yanı sıra esnafın ihtiyaç duyduğu sigorta branşları ve ürünlerinin tanıtımı da yapılıyor. Türkiye Sigorta iş yeri sigortaları ve poliçeleri konusundaki güçlü deneyimini esnaf ve zanaatkârla buluşturuyor.