Sigorta sektöründe ’En İyi İşveren Markası’ bir kez daha Groupama oldu
Sigorta sektöründe ’En İyi İşveren Markası’ bir kez daha Groupama oldu

Sigorta sektöründe ’En İyi İşveren Markası’ bir kez daha Groupama oldu

Groupama Türkiye, global ölçekte uygulamalarda mükemmelleşme, iyi bir işveren markası olma konusunda standartları belirleyen Top Employer Enstitüsü tarafından elementer sigorta sektörünün ‘’En İyi İşveren Markası’’ seçildi. Geçtiğimiz yıl da aynı ödüle layık görülen Groupama Türkiye, bu yıl da kazandığı sertifika ile sigorta sektöründe örnek teşkil etmeye devam ediyor.

Groupama Türkiye, İnsan Kaynakları uygulamalarında mükemmelleşme konusunda standartları belirleyen ve uluslararası otorite olarak kabul edilen Top Employer Enstitüsü tarafından “Top Employer En İyi İşveren” sertifikasıyla ödüllendirildi.

Top Employer ödülünün sertifikasyon sürecinde genel strateji, insan kaynakları stratejisi, liderlik, organizasyon, değişim yönetimi, dijitalleşme, çalışma ortamı, sürdürülebilirlik, çeşitlilik, ortak değerler ve tüm insan kaynakları uygulamaları değerlendirilen Groupama Türkiye böylece, sayılı şirkete verilen sertifikayı üst üste iki yıl alarak sigorta sektöründe oldukça önemli bir başarıya imza atmış oldu.

Bu başarıdan ötürü mutluluklarını dile getiren Groupama Türkiye İnsan Kaynakları ve İdari İşler’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özge Yılmazyavuz ‘’İnsan Kaynakları alanındaki çalışmalarımızı, ödüllerden bağımsız olarak, çalışan bağlılığımızı ön planda tutarak gerçekleştirmek şirket geleneğimiz. Top Employer En İyi İşveren Sertifikası’nı alarak bu konuda ne kadar başarılı ve doğru bir yol izlediğimizi bir kez daha tescillemiş olduk. Böylesine önemli bir ödüle layık görülmek çok gurur verici, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz’’ dedi.