Magdeburger Sigorta, İlk Bölge Ofisini İzmir’de Açtı
Magdeburger Sigorta, İlk Bölge Ofisini İzmir’de Açtı

Magdeburger Sigorta, İlk Bölge Ofisini İzmir’de Açtı

Magdeburger Sigorta, ilk bölge ofisi Ege Bölge Müdürlüğü’nü, büyüme stratejisine paralel olarak acentelerine yerinde ve daha iyi hizmet verebilmek adına İzmir’de açtı.

Ege Bölge Müdürlüğü açılışı Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, Türkiye Bölgeler Acenteler Satış Koordinatörü Erhan Toklu, Batı Bölgeler Koordinatörü Uğur Atilla, Doğu Bölgeler Koordinatörü Nihan Bakmaz ve İstanbul Bölgeler Direktörü Murat Vergili ile bölgeye bağlı İzmir ve çevre illerden gelen Magdeburger Sigorta acentelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Şirket, yeni ofisiyle birlikte Ege Bölgesi’ndeki iletişim kalitesini güçlendirmeyi ve bölgedeki acenteleri ile daha yakın bir ilişki kurmayı amaçlıyor.  

Açılış öncesinde düzenlenen toplantıda, Magdeburger Sigorta’nın hızlı büyüme süreci masaya yatırıldı ve yıl sonu hedeflerine şimdiden ulaşılmış olması üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Şirket adına bir konuşma yapan Magdeburger Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, bu başarının mimarları olan değerli acentelerine teşekkür ederek, “Biz acente odaklı bir sigorta şirketiyiz. Her zaman söylerim, müşteri benim acentemin müşterisi. O müşterisine ne kadar iyi bakıyorsa ben de acenteme o kadar iyi bakıyorum. Bu teveccühün ve samimiyetin bir göstergesi de acentemle yol ve gönül arkadaşlığımızın devam etmesidir.” ifadelerini kullandı.

Açılış töreninde ayrıca Magdeburger Sigorta’nın yeni maskotu “MAGİ” de sahaya inerek katılımcılarla keyifli vakit geçirdi. Katılımcılar, Magdeburger Sigorta’nın sıcak ve samimi atmosferiyle buluşurken, yeni ofisin Ege Bölgesi’nde sunulan hizmet kalitesine olumlu yönde katkı sağlayacağına dair inançlarını dile getirdiler. 

2 binin üzerindeki yetkili acentesi ile hizmet veren Magdeburger Sigorta, Kasım ayında Ankara’daki İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’nün resmi açılışını planlarken, yine 2024 yılı içerisinde Adana ve Antalya’da da yeni bölge ofislerini hizmete sunacak.