''Acentelerimizin zaman ve mekan bağımsız işlerini yönetebilmesine destek oluyoruz''
''Acentelerimizin zaman ve mekan bağımsız işlerini yönetebilmesine destek oluyoruz''

''Acentelerimizin zaman ve mekan bağımsız işlerini yönetebilmesine destek oluyoruz''

Allianz Türkiye Satış ve Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Ertuğrul Yücenur, acentelere yönelik olarak yürüttükleri destek çalışmalarını BEST dergisine anlattı.

Allianz Türkiye olarak tüm iş ortaklarımızda olduğu gibi acentelerimizin de ihtiyaç, beklenti ve memnuniyetlerini yakından takip ediyoruz. Aldığımız geri bildirimler ve yaptığımız analizler ışığında, acentelerimizin yetkinliklerini, memnuniyetlerini ve acentelerimize verdiğimiz hizmetin kalitesini artırmak için yatırımlarımıza devam ediyoruz. Son dönemde geleceğin Allianz’ını inşa etme yolunda hayata geçirdiğimiz çalışmalar kapsamında, acentelerimizin dijital yetkinliklerini artırmaya da önem veriyoruz ve acentelerimizin portföylerini doğru alanda ve kârlı büyütmelerini özendirici ve teşvik edici uygulamalar hayata geçiriyoruz. Aynı zamanda operasyon yüklerini hafifletip, portföylerini büyütmelerini ve yeni iş satışlarına daha fazla zaman ayırmalarını sağlayacak düzenlemelere öncelik veriyoruz. Bu kapsamda işyeri, konut ve trafik ekranlarımızdan sonra kasko ekranlarımızı da yeni nesil, hızlı ve sade ekran yapısına geçirdik. Acentelerimizi motive etmeye ve performanslarını ödüllendirmeye yönelik olarak güncellediğimiz Allianz Plus 3.0 programımız, yüksek performans gösteren acentelerimizin ürettikçe ödül kazanmalarına imkan sağlıyor. Acentelerimiz ödül kazanımlarını Digitall adlı mobil uygulamamızdan takip edebiliyor, daha yüksek bir ödüle ulaşmak adına üst sıraları hedefleyebiliyorlar. “Mobil Digitall” ile acentelerimiz günlük işlerini, üretim bilgilerini, ödül kazanımlarını ve duyurularını telefonlarına indirdikleri uygulama ile de takip edebiliyorlar.

Allianz Türkiye olarak bizlere sağlığını, geleceğini ve varlıklarını emanet eden sigortalılarımıza her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeyi var oluş amacımız olarak tanımlıyoruz. Bu yolculukta sayısı 5 bine yaklaşan acentemizin varlığı ve desteği ile ilerliyoruz. Acentelerimiz, müşterisinin her daim yanında olma misyonuyla çalışan Allianz’ın en önemli değerlerinden biri. Aynı zamanda bizim görünen yüzümüz olmaları nedeniyle, sundukları yüksek hizmet kalitesi sayesinde rekabette öne çıkıyoruz. Acentelerimizin rekabet avantajı elde etmeleri ve gelirlerini artırmaları için teknoloji ve dijitalizasyona odaklanıyoruz. Önümüzdeki dönemde DigitAll mobil uygulamasına yeni özellikler ekleyerek, acentelerimizin zaman ve mekan bağımsız işlerini yönetebilmesine destek olmayı da sürdüreceğiz.