Sigortacılıkta Dönüşüm Başlatan AcnTURK Sigorta'dan Türkiyede Bir İlk: Kaza Yaparsan Öde Kasko
Sigortacılıkta Dönüşüm Başlatan AcnTURK Sigorta'dan Türkiyede Bir İlk: Kaza Yaparsan Öde Kasko

Sigortacılıkta Dönüşüm Başlatan AcnTURK Sigorta'dan Türkiyede Bir İlk: Kaza Yaparsan Öde Kasko

Sigorta acentelerinin bir araya gelerek kurduğu ilk ve tek sigorta şirketi olan AcnTURK, sigortacılıkta dönüşüm yapmaya tam gaz devam ediyor. Yenilikçi sigorta çözümleri ve avantajlı fiyatlarıyla adından son dönemde sıklıkla söz ettiren AcnTURK, araç sahiplerine avantajlı bir teklif sunan yeni ürünü “Kaza Yaparsan Öde Kasko Sigortası”nı ulusal bir kampanya planı ile tanıttı.

Ürünle ilgili mottolarını “Hiçbir sigortalı ödemesi gerekenden daha fazla prim ödememeli.” şeklinde belirleyen AcnTURK, bu ürünü ile yıl boyunca kaza yapmadığı halde neden tam para ödediğini sorgulayan milyonlarca araç sahibine sesleniyor.

Artan kasko fiyatlarıyla birlikte akıllarda daha sık yer etmeye başlatan “Kaza yapmıyorum, neden tam para ödüyorum?” problemi AcnTURK ile çözümünü buldu. Türkiye’de bir ilk olan Kaza Yaparsan Öde Kasko sayesinde, birçok kullanıcının gerekenden fazla poliçe primi ödemesinin önüne geçileceği öngörülüyor.

Araç sahiplerinin, teminatlarında eksiltme veya limitlerde azaltma yapmadan satın alabileceği Kaza Yaparsan Öde Kasko Sigortası, kullanıcıdan ödeyeceği toplam prim miktarının önce yarısını ödemesini, kalanının yalnızca araç kaza yaparsa ödenmesini talep ediyor.

Ayrıca şirket; bir diğer ürünü “Dört Dörtlük Kasko Sigortası” nda var olduğunu belirttiği teminat kapama ve hasarsızlık halinde prim iadesi hariç tüm indirimlerin, bu ürününde de yer aldığını ve kullanılabileceğini belirtiyor. Kullanıcıların tercihine bağlı olarak yetkili ve özel servislerde aracın onarımının kolaylıkla yaptırılabileceğinin altını çizen AcnTURK, yenilikçi ürünleriyle müşterilerinin memnuniyetini her zaman önemsediğini gösteriyor.

Kaza Yaparsan Öde Kasko Sigortası’nın Diğer Avantajları Neler?

  • Ömür Boyu Hasarsızlık İndirimi: Poliçesini AcnTURK Sigorta'da aralıksız 5 yıl yenileyen ve hasarsız geçiren sigortalılara, poliçe yenilemede ömür boyu 5. kademe hasarsızlık indirimi (*)
  • Salgın Hastalık Destek Paketi: 7/24 Hekim danışma ve ambulans hizmetleri,  pandemi halinde yoğun bakım desteği
  • Evcil Hayvan Dostu: Sigortalının veteriner kontrolündeki kedi ve köpek gibi evcil dostlarına dair araç içinde seyahat ederken oluşabilecek kaza neticesindeki yapılacak tedavi masrafları
  • İleri Yaş, Aile, Engelli Birey ve Genç Birey Dostu: Diğer aile bireylerinizden birine ve poliçe sahibinin aynı evi paylaştığı ve iş hayatına atılmış bordrolu çalışan 18-25 yaş aralığındaki gençlere ve ailedeki 2. Kasko ürününe özel indirimler uygulanır. Ayrıca poliçe kapsamında yer alan araç çekme, kurtarma, ambulans hizmetlerinden ailenizin 70 yaş üzeri aile bireyleri ile engelli yakınlarınız ücretsiz olarak yararlanır.
  • İklim ve Doğa Dostu: Araç %100 elektrikli ise yapılacak kasko sigortasına özel indirim uygulanır.  Hybrid veya %100 Elektrikli aracınızın oluşabilecek elektrik veya elektronik donanımlarındaki arızalarında 2.000 TL’ye varan onarım desteği
  • Sürücü Kısıtı İndirimi: Aracınızın kullanımını azami 3 kişi ile sınırlamanız halinde ayrıca ek indirim
  • Ücretsiz Avrupa Birliği Ülkeleri Teminatı: Bireysel sigortalılar, Avrupa Birliği ülkelerinde bildirim yükümlülüğü olmaksızın 15 gün boyunca yapacakları seyahatlerinde ücretsiz teminat altında olacaktır.
  • Poliçe priminin peşin ödenmesi halinde yüksek oranlı indirim sağlanmaktadır.
  • AcnTURK Hasar Kabul Merkezlerindeki onarımlar hasar adedinden sayılmamaktadır.

Daha Ayrıntılı Bilgi Almak İçin Ne Yapabilirim?

“Kaza Yaparsan Öde” Genişletilmiş Kasko Sigortası’na sahip olmak ve poliçeye dair detaylı bilgi almak için www.acnturk.com.tr web sitesini ziyaret edebilir, ayrıca +90 212 216 91 91 numaralı hizmet merkezini arayabilirsiniz.