Image

''Artık Y ve Z kuşağının sektörde rol aldığı bir dönemde yaşıyoruz ve bu doğrultuda her şey yüzde yüz bir başarı ile ve teknolojik aktörlerin yer aldığı bir yapıda isteniyor''

Remo Assist olarak yatırımlarımız, teknoloji, hizmet çeşitliliği, insan kaynakları, entegrasyon ve dünyada assistans sektöründe sunulan farklı ürünleri araştırıp Türkiye’de uygulanabilir hale getirmek adına gerçekleşmekte.


Y ve Z kuşaklarının sigorta alıcısı olmasıyla müşterilerin beklentileri, çeşitlilik ve işlevsellik arayışı, teknolojik ve dijitalleşmiş ürün anlamında artmaya başladı. Dijital dünyaya entegre ve hızlı ulaşılan bir müşteri deneyimi sunmak amacı ile yıllar öncesinden öngördüğümüz ve dijital ve teknolojik alanda herkesten önce hayata geçirdiğimiz birçok dijital ürün ve uygulamalarımız mevcut. Sunduğumuz uygulamaları inovatif ürün ve hizmetlerle zenginleştirerek firmaların müşterilerine daha yenilikçi yaklaşımlar ile ulaşmalarını sağlıyoruz. Ek olarak dijitalleşmenin yanında iş ortakları ve B2B partnerimizle birlikte tek bir hizmetten çok, müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda hali hazırda sunulan hizmetlerden daha farklı çözüm paketleri üzerinde çalışıyoruz. Söz konusu paketlerin daha proaktif ve risk danışmanı, hayatın içinde ihtiyaç duyulabilecek her durumda bireylerin yanında yer alan paketler olması bizim için çok önemli.

Remo Assist olarak günümüz koşullarına uyum sağlayacak yeni hizmetleri iki farklı şekilde keşfedip hizmet yelpazemize ekliyoruz.

Birinci yöntemimiz yapay zeka analiz yazılımımız ile günlük hayat ihtiyaçlarını analiz ederek hizmet alanındaki güncel değişimleri yakından takip etmemizi sağlamakta. Bu yazılım sayesinde müşterilerin günümüz koşullarına göre gelişen ihtiyaç, talep ve beklentilerini çok hızlı bir şekilde öğrenmiş oluyoruz.

İkinci yöntemimiz ise saha ekiplerimizin tedarikçilerimiz ile görüşmelerini arttırarak müşterilerin kullanım sağlayabilecekleri ve günlük hayatlarına dokunabilecek yeni hizmetleri belirleyerek ürün geliştirme departmanımız ile paylaşmaktadır. Ürün geliştirme departmanımız bu iki yöntem sonuçlarını alarak yeni ürünler geliştirmekte ve bizlere sunmaktadır.

Günümüzde artan rekabet koşullarının, işletme ile müşteri arasındaki uzun süreli bir ilişkiyi zorunlu hale getirmesi sebebi ile koşullara hızlı uyum sağlayabilmemiz oldukça önemli ve bu durum müşteri memnuniyetinin sağlanmasını da beraberinde getiriyor. Müşteri tatmini ve müşteri sadakati işletmeler için başarının iki anahtar kavramıdır. Müşterilerini tatmin edebilen ve bunun da ötesinde onları elinde tutabilen işletmeler müşteri sadakatini kazanabilmekte, varlıklarını sürdürebilmekte ve karlılıklarını istikrarlı hale getirebilmektedirler.

Müşteri memnuniyeti, müşterinin beklentilerini karşılamak ve onların aldıkları hizmetten mutlu olmaları için müşterinin etkileşimini tasarlama ve yönetmedir. Bu anlamda iyi bir müşteri memnuniyeti yaratmak için müşterinin ihtiyacı olan her alanda ‘’bütünsel’’ bir yaklaşım sergilemek gerekir. Asistans hizmetinin amacının iyi bir sonuca ulaşabilmesi için müşteriyi etkileyecek bir yapıda sunulması gerekmektedir. Bu etkili yapının unsurları da şu şekilde sıralanabilir:

• Teknolojik olarak yeniliklere hızlı entegre olabilmek

• Teknolojik altyapıdaki yatırımların müşteri odaklı ele alınması

• Müşterilerin değişen ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda empati kurup, ani çözümlerin hayata geçirilmesi

Sektörün içinde var olan herkes farkında ki; artık Y ve Z kuşağının sektörde rol aldığı bir dönemde yaşıyoruz ve bu doğrultuda her şey yüzde yüz bir başarı ve teknolojik aktörlerin yer aldığı bir yapıda isteniyor. Dolayısıyla ne kadar hızlı bir teknolojik koordinasyon sağlanır ve sisteme entegre edilirse yeni nesil müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak o kadar mümkün olur. Sunulan hizmet ne kadar kaliteli, fiyat ne kadar cazip ya da hizmet sağlayıcı ağı ne kadar geniş olursa olsun, önemli olan müşteriye ne kadar iyi bir deneyim yaşatabildiğinizdir. Müşterinin aklında kalan sadece ona süreç boyunca hissettirdiğiniz duygulardır.