Unico Sigorta’da Komisyonlar Güvence Altında
Unico Sigorta’da Komisyonlar Güvence Altında

Unico Sigorta’da Komisyonlar Güvence Altında

Unico Sigorta, poliçe başlangıcından itibaren ilk 60 günden sonra "Satış Nedeniyle İptal" olan gerçek kişilere ait 499-Unikasko poliçelerinde, iş ortaklarına komisyonun tamamını ödüyor.

Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler, poliçe başlangıç tarihi 1 Ekim 2022 sonrasında olan gerçek kişilere ait otomobil ve kamyonet kullanım tarzındaki UniKasko poliçelerinin ilk 60 günden sonra “Satış Nedeniyle İptal” olması halinde, iş ortaklarına komisyon ödemesinin tamamını yapacaklarını şu sözlerle açıkladı: “Sektörde ilk kez uygulanacak bu uygulamayla iş ortaklarımıza kolaylık sağlamak istiyoruz. Acentelerimizle görüşmelerimizde; araçların satışlarından dolayı iptal edilen poliçelerden komisyon kayıplarından rahatsızlıklarını dile getirdiler. Biz acentelerimize; poliçenin satışını yaptıkları, tahsilatlarını takip ettikleri, satış sonrası hizmeti verdikleri için komisyon ödemesi yapıyoruz. Yaptığımız bu geliştirme iş ortaklarımızın komisyon kaybını önlemiş oluyor.

Ürünlerimizdeki ve iş süreçlerimizdeki yalın yönetim tarzımızla, iş yapma biçimimizi komplike hale getirmemek için karşımıza çıkan bu süreçte iş ortaklarımıza yeni çözümler üretmeye devam edeceğiz. ”