Magdeburger Dopdolu Koltuk Ferdi Kaza Sigortası ile dolu yağışlarına karşı önleminizi alın!
Magdeburger Dopdolu Koltuk Ferdi Kaza Sigortası ile dolu yağışlarına karşı önleminizi alın!

Magdeburger Dopdolu Koltuk Ferdi Kaza Sigortası ile dolu yağışlarına karşı önleminizi alın!

Küresel ısınmayla beraber hava hareketleri de mevsim normallerinin dışına çıkıyor. Ani bastıran dolu yağışları karşısında ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Şiddetli yağışlar sonrasında haber kanalları ve sosyal medya dolu hasarından korunmaya çalışan vatandaşların yaratıcı olduğu kadar gülümseten görüntüleriyle dolup taşıyor.

Magdeburger Sigorta, araçlarımızı dolu hasarından korumak için önlemini alıyor ve sigortalıları için evdeki örtüleri rahat bırakıp, ferdi kaza sigortası ile dolu hasar onarımını buluşturan koruyucu bir paket sunuyor. Üstelik bu paketin içerisine araç içi dezenfeksiyon hizmetlerini de ekleyerek, sigortalılarını yalnızca dolu hasarına karşı değil, virüs ve bakterilere karşı da güvence altına alıyor.

Magdeburger Dopdolu Koltuk Ferdi Kaza Sigortası; dolu paketi sayesinde Ferdi Kaza Koltuk Sigortası, Dolu Hasar Onarım Hizmeti, Ozon Sterilizasyon ile Antibakteriyel & Antiviral Dezenfeksiyon Hizmeti ve Araç Yardım hizmetlerini sigortalılarına bir arada sunarak geniş koruma sağlıyor. SUV, binek ve 2.000 kg ’ye kadar hafif ticari araçlar Dopdolu Sigorta’dan faydalanabiliyor.

Magdeburger Dopdolu Koltuk Ferdi Kaza Sigortası’nın en büyük avantajı ise kasko indirimi ve aracın orijinalliğini koruması. Dopdolu Sigorta zamandan da tasarruf sağlayarak tüm süreç boyunca dosya açma, evrak onayı gibi işlemler ile uğraşmanıza gerek olmadan, aracınızda oluşan dolu hasarının giderilmesine olanak sağlıyor.

Magdeburger Dopdolu Koltuk Ferdi Kaza Sigortası hakkında detaylı bilgi almak için www.magdeburger.com.tr adresini ziyaret edebilir veya en yakın Magdeburger Sigorta acentesine gidebilirsiniz.